Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τραπεζοκόμος «βαφτίστηκε»… Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Νοσοκομείο Άρτας

«Αρχηγός ΓΕΕΘΑ» ήταν η επαγγελματική ιδιότητα που της είχε δοθεί από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών του υπουργείου Οικονομικών

Θα μπορούσε να θεωρηθεί όψιμη πρωταπριλιάτικη φάρσα: η παραλαβή του αποδεικτικού μισθοδοσίας προ μιας ημέρας από μία τραπεζοκόμο στο νοσοκομείο Άρτας δεν έγραφε την ιδιότητά της ως εργαζόμενης στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά μια άλλη, πολύ διαφορετική ιδιότητα.
«Αρχηγός ΓΕΕΘΑ» ήταν η επαγγελματική ιδιότητα που της είχε δοθεί από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών του υπουργείου Οικονομικών -παρότι πάνω από τον…τίτλο αναγραφόταν υποχρεωτική εκπαίδευση (ΥΕ).
Τα αντανακλαστικά της εργαζόμενης ήταν άμεσα: αναζήτησε το επόμενο σημείο της μισθοδοσίας που θα είχε ενδιαφέρον, δηλαδή το ύψος των αποδοχών της. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο πεδίο δεν εντοπίστηκε λάθος. Ο μηνιαίος μισθός της ήταν ο ίδιος που εισέπραττε, 572, 61 ευρώ.


«Ως συμβάν έχει προφανώς και μια αστεία οπτική. Ωστόσο, η δεύτερη ανάγνωση προβληματίζει για το λάθος από μία τέτοια υπηρεσία. Και μας δημιουργεί βεβαίως ανασφάλεια για το τι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε σε επίσημα έγγραφα» λέει στο protothema.gr o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!