Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Με διαφορετικό πρόσωπο μετά τα αστεία και τις ειρωνείες στην ανακρίτρια ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

«Είμαι αθώος» δήλωσε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Ο νεαρός κατέθεσε νέα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα φωτογραφίζοντας ως μοναδικό ένοχο για το έγκλημα τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του.
«Είσαι αθώος;» ρωτάται. «Αθώος» φώναξε πολλές φορές προς τις κάμερες ο 21χρονος δείχνοντας τον 19χρονο Αλβανό ως αποκλειστικό υπεύθυνο της δολοφονίας.
Ο νεαρός κατά την δεύτερη είσοδο του στο γραφείο της ανακρίτριας έδειξε διαφορετικό πρόσωπο. Δεν εμφανίστηκε προκλητικός ή ειρωνικός, έμοιαζε σκεφτικός, ήταν λιγομίλητος, ενώ αυτήν τη φορά συνοδευόμενος από δικηγόρο άφησε κατά μέρους τους αστεϊσμούς της προηγούμενης συνάντησής τους και πιο συνεργάσιμος παρέδωσε τους κωδικούς πρόσβασης σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και τον κωδικό που ξεκλειδώνει το προφίλ του στα social media.
Ο 21χρονος στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται έχει εκδηλώσει κυκλοθυμική συμπεριφορά, αρνείται να μιλήσει στους γονείς του και έχει κλειστεί στον εαυτό του, ενώ άλλες φορές δείχνει να μην έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαραίνουν. Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη θεωρεί ότι αυτή η συμπεριφορά είναι επιμελώς επιτηδευμένη για να πέσει στα μαλακά.
«Θα προσπαθήσουν να κάνουν το καθετί για να πέσουν στα μαλακά. Θα το παίξουν και τρελοί, θα το παίξουν και 'γω δεν ξέρω τι, οτιδήποτε χρειαστεί για να γλιτώσουν! Όταν κάποιος έχει το μυαλό κότας, ή το μυαλό ενός βιαστή και μόνο, από εκεί και μετά για να γίνουν κάποια πράγματα και να σβηστούν κάποια πράγματα, έγιναν με την καθοδήγηση κάποιων. Συγγενών, φίλων δικηγόρων κτλ» είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Πώς να αισθάνομαι, πάρα πολύ άσχημα. Η κάθε μέρα που περνάει είναι χειρότερη και τρισχειρότερη από την προηγούμενη. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε εμείς με αυτόν τον πόνο, με αυτή την απώλεια την ξαφνική είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια μάνα. Κάθε μέρα πονάει η ψυχή μου ακόμη περισσότερο και σήμερα είναι οι τέσσερις μήνες. Σκεφτόμουν εκείνο το βράδυ της Τρίτης τι πέρασε το παιδί μου στα χέρια των βασανιστών, των σαδιστών, των υπανθρώπων. Αυτοί δεν λέγονται άνθρωποι, είναι ό,τι χειρότερο» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.
Ο Ροδίτης ζητά συνεχώς του γονείς του και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πριν από μία εβδομάδα προσπάθησε να πιει χλωρίνη.
Μόλις γίνει η άρση του απορρήτου και στους λογαριασμούς του Ροδίτη η ανακρίτρια θα στείλει το φάκελο στο αρμόδιο συμβούλιο προκειμένου να ορισθεί η δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!