Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Στην Πρέβεζα το Σάββατο και ο Γιώργος Καμίνης

Στην Πρέβεζα το Σάββατο και ο Γιώργος Καμίνης
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, συνοδεύοντας την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επισκέψεων της ενόψει του 2ου Συνεδρίου του κόμματος
Ο κ. Καμίνης θα παραστεί στην ομιλία της κας Γεννηματά στη Θεοφάνεια αίθουσα τέχνης.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων κατά την επίσκεψη του, θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης  της Πρέβεζας και της Ηπείρου και ακόμη με πολιτικούς φίλους που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, για την Ευρωβουλή.
Σχετικά με την επίσκεψη του στην Πρέβεζα, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε:
''Το Κίνημα Αλλαγής ανήκει στα μέλη του, είναι ένα κίνημα με σαφή κοινωνική βάση, ένα κίνημα δημοκρατικών πολιτών. Απέναντι στα ψευδεπίγραφα και ευκαιριακά προοδευτικά μέτωπα που σχηματίζονται ερήμην των πολιτών, η απάντηση που δίνουν τα χιλιάδες μέλη μας είναι ότι το σπίτι κάθε προοδευτικού ανθρώπου είναι το Κίνημα Αλλαγής. Ενισχύουμε το Κίνημά μας στο δρόμο για το συνέδριο αποφασισμένοι να επιβεβαιώσουμε ότι συνδιαμορφώσαμε ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, δημοκρατικό, ενωμένο. 'Ένα προοδευτικό κίνημα που δεν φοβάται τις συγκρούσεις, που έχει διαμορφωμένη και σαφή ατζέντα για την επόμενη μέρα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ένα κίνημα που πολιτεύεται για τις επόμενες γενιές. Έχω διαθέσει όλες μου τις δυνάμεις για αυτό που συνεχίζουμε να συνδιαμορφώνουμε και αυτή την έννοια έχει η επίσκεψη μου, στην Πρέβεζα, την Άρτα και την Ήπειρο.''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!