Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Τροχαίο με αγριογούρουνο

Tροχαίο με αγριογούρουνο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Καλυβίων, στο ύψος του στρατοπέδου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το αγριογούρουνο χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε. Το άτυχο ζώο, που ήταν τραυματισμένο, κινούνταν μέσα στο δρόμο αλλά δεν μπορούσε να φύγει, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για νέο ατύχημα.
Κάποιοι οδηγοί σταμάτησαν και προσπάθησαν να το βγάλουν στην άκρη του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν την Τροχαία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξαν και κάποιοι που προσπάθησαν να φορτώσουν το αγριογούρουνο στο αυτοκίνητό τους, αλλά το ζώο ήταν τόσο αγριεμένο που τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο ένας από αυτούς μάλιστα έφυγε από το σημείο με σκισμένη μπλούζα. Τελικά κατάφεραν να το δέσουν με σχοινί σε ένα δέντρο, που ήταν στην άκρη του δρόμου.
Η Τροχαία ενημέρωσε το Φιλοζωικό και αναζητήθηκε κτηνίατρος για να εκτιμήσει την κατάσταση του τραυματισμένου ζώου, που φορτώθηκε στην καρότσα ενός αγροτικού για τη μεταφορά του.
Τα τροχαία στη Φθιώτιδα με αγριογούρουνα είναι σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί μέσα στην πόλη της Λαμίας. Όπως λένε η περιοχή του Προφήτη Ηλία είναι γεμάτη από αγριογούρουνα τα οποία είναι φυσικό να κατεβαίνουν και πιο χαμηλά, κυρίως τις νυχτερινές και πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!