Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

GELATERIA ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΕΡΟΒΟΥ

Ένα καινούργιο παγωτατζίδικο άνοιξε στο Χάνι Τερόβου με παγωτά χωνάκια και ήδη πολλοί Φιλιππιαδιώτες  έκαναν τον κόπο να το επισκεφτούν και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν άριστες!


1 σχόλιο:

  1. 3. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας:

    α. Όποιοι συνδέονται με το δήμο ή τα νομικά τους πρόσωπα, εκτός από τους συνδέσμους, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης δημοτικού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης δημοτικού έργου ή δημοτικής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ετησίως.

    β. Γενικοί Διευθυντές, πρόεδροι και μέλη διοικητικών συμβουλίων, διαχειριστές, μέτοχοι και εταίροι κεφαλαιουχικών εταιρειών, που έχουν συμβληθεί με το δήμο, εφόσον το ποσοστό συμμετοχής τους στις εταιρείες υπερβαίνει το πέντε τοις εκατό (5%) του συνολικού κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς και εταίροι προσωπικών εταιρειών και κοινοπρακτούντα πρόσωπα, που έχουν συμβληθεί με το δήμο, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της προηγούμενης περίπτωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!