Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΖΟΡΡΟ Νο2

                                      Έλα μωρέ , και τι έγινε ;
                             Για 150 χιλιάδες ΕΥΡΩ κάνεις έτσι ;

Η κουβέντα μεταξύ δύο φίλων για την δημοπρασία του Δήμου Ζηρού των 150 χιλιάδων ΕΥΡΩ , για αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στο Δήμο ανά έτος.
    -Τόσα γίνονται , δεν βλέπεις , σε πείραξαν εσένα οι 150 χιλιάδες  ,σιγά το ποσόν , λέει  ο ένας .
    -Μα είναι πολλά , πάρα πολλά για μια τέτοια δουλειά ισχυρίζεται ο άλλος .Πόσες λάμπες θα καούν , 4 χιλιάδες , 5 χιλιάδες , με 5 ΕΥΡΩ η λάμπα 20-25 χιλιάδες άλλα τόσα η δουλειά 50 χιλιάδες . Τα υπόλοιπα , δεν βλέπεις , δεν καταλαβαίνεις ;Το ξέρεις ότι τα υπόλοιπα 100 χιλιάδες είναι ο μισθός 8 δασκάλων ετησίως περίπου ,και μου λες δεν είναι πολλά ;
    - Έλα σιγά , το πρόβλημα είναι να μην βλέπεις το δέντρο αλλά το δάσος ανταπαντά ο άλλος ;Το πρόβλημα είναι το μνημόνιο ,τα υποβρύχια , οι μίζες και τόσα άλλα , στις 150 χιλιάδες στάθηκες εσύ ;
    -Μπορείς να μου πεις ποίο ήταν το κόστος αυτής της δουλειάς πριν τον Καλλικράτη επιμένει ο άλλος ;Γιατί αν πάμε , με την δική σου λογική να κατάρρευση το σύστημα , αυτό όταν συμβεί , ένα είναι σίγουρο δεν θα υπάρχουμε εμείς .

1 σχόλιο:

  1. Μέσα σ΄ολα αυτά αυτές τις Αγιες μέρες ο Δήμαρχός μας φρόντισε να καλωπίσει και την πόλη καθαρίζοντας τους δρόμους απο τα χορτάρια.
    Για τον λόγο αυτό έστειλε λοιπόν τον καταστροφέα του Δήμου για τρεις-τέσσερις ώρες περίπου να καθαρίσει και τον χώρο εξω απο το κατάστημά του στην γέφυρα καλογήρου.

    Απολαύστε το ήθος του

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!