Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ελένη Γεωργάνου: υποψήφια δημοτική σύμβουλος


Ανοιχτή Επιστολή
προς  τους δημότες  Ζηρού
Βιώνουμε τον έκτο χρόνο μιας πρωτοφανούς κρίσης. μπορεί η κρίση να μετριέται με οικονομικούς δείκτες, όμως όλοι γνωρίζουμε πως είναι πρωτίστως πολιτική. είναι φανερό ότι το πολιτικό μας σύστημα, το οικονομικό μας μοντέλο, η εξάρτηση από το κράτος, απέτυχαν πλήρως. όλα αυτά για τα οποία, εμείς οι ίδιοι, κυρίως με την ανοχή μας δεχθήκαμε, σιωπήσαμε ή απλώς βολευτήκαμε, μας οδήγησαν στο να ζει κάθε οικογένεια την ήττα της ανεργίας και της δυσχέρειας. και το κυριότερο, χωρίς να είμαστε βέβαιοι για το μέλλον,
η γενιά μου, έχει επομίστεί όλες τις συνέπεις από τις λάθος επιλογές και την κακοδιαχείρηση των προκατοχών μας. μια γενιά που βρέθηκε χρεωμένη και άνεργη, που φεύγει στο εξωτερικό για μια καλυτερη ζωή. μια γενιά που καλείται τώρα να να αλλάξει τα πράγματα.
ενόψει εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση η πρόκληση της ενεργούς  ενασχόλησης με τα κοινά είναι αναγκαία όσο ποτέ για την επιβίωση της χώρας μας.  νέοι άνθρωποι μπορούν να δώσουν λύσεις, με διεκδίκηση, πάθος, μεθοδικότητα και αντοχές στην κατάκτηση νέων στόχων.  το  βάρος πέφτει  σε όλους μας που καλούμαστε να στηρίξουμε είτε έμμεσα με την ψήφο μας είτε άμεσα με την συμμετοχή μας, πρόσωπα με ιδέες και οράματα.
προσωπικά επέλεξα να μείνω και να εργαστώ στον τόπο μου, πιστεύω στις δυνατότητες μου και θέλω να εργαστώ για ένα δήμο  διεκδικητικό, με αποφασιστικότητα και τόλμη. με ισχυρή παρέμβαση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. με ειλικρινή ανοιχτή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς.
είμαι κάτοικος του δήμου ζηρού και στην πολιτική, κοινωνική και  επαγγελματική μου πορεία δεν χρειάζεται να εξαργυρώσω κανένα «γραμμάτιο» από τους μηχανισμούς της κάθε μορφής εξουσίας.
η ευημερία και η πρόοδος της περιοχής μας, δεν είναι αυτονόητα δώρα που προσφέρουν οι κεντρικές κυβερνήσεις, αλλά κατακτήσεις δικής μας διάθεσης, διεκδίκησης και επίπονης εργασίας.
ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. δε ζητάω τη στήριξή σας απλώς για να συμμετέχω σε μία ρηχή και χωρίς έμπνευση διαχείριση. Ζητάω την εμπιστοσύνη σας, για να αλλάξουμε τον τόπο μας!

Ξεκινάμε δυνατά και σας θέλουμε μαζί μας!
Καλό μας Αγώνα!!
Ελένη Γεωργάνου: υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!