Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στην τελική ευθεία για το κλείσιμο των ψηφοδελτίων…


AEKLOGES 14
Ένα πενθήμερο έντονων διεργασιών και συζητήσεων θα είναι αυτό που ακολουθεί για όλους τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες με πρώτο στόχο να ολοκληρώσουν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και να τα καταθέσουν εγκαίρως στο Πρωτοδικείο.
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός του Σαββατοκύριακου.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι επιδίδονται σε αγώνα δρόμου καθώς ο αριθμός των υποψηφίων, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών συμβουλίων είναι εξαιρετικά μεγάλος, ενώ βραχνάς για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται η ποσόστωση στη συμμετοχή γυναικών.

Ειδικά στους μικρότερους δήμους το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο λόγω του μικρού αριθμού κατοίκων σε πολλά χωριά και του μεγάλου αριθμού υποψηφίων που θα πρέπει να βρεθεί.
Το κλίμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό των παρελθόντων ετών. Οι πολίτες παραμένουν μουδιασμένοι και δεν δείχνουν μέχρι τώρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Καθοριστική βέβαια για την κινητοποίησή τους θα είναι η στάση κυρίως των υποψηφίων συμβούλων οι οποίοι θα επιδοθούν τις επόμενες ημέρες στην μάχη του σταυρού.
Σε πέντε μέρες λοιπόν το τοπίο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως και θα είναι γνωστό πόσοι τελικά και ποιοι από τους υποψηφίους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα μετέχουν στις εκλογές... Πόσοι και ποιοι θα έχουν καταφέρει να καταθέσουν ψηφοδέλτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!