Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΟΙ ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!

ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ?



Συνεδρίαση  στον Δήμο Ζηρού  για το πρόβλημα που προέκυψε με την πληρωμή των νερών και είναι από τις ελάχιστες φορές που η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν γεμάτη από <<αγανακτισμένους δημότες>>.


Πάντως πιστεύουμε ότι υπήρχαν πολλές φορές και πιο σημαντικά θέματα και δεν υπήρχε τέτοιος συνωστισμός!
Ίσως συνετέλεσε η προεκλογική περίοδος και η επιθυμία ,των υποψηφίων να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να εκμαιεύσουν ψήφους!

Η ευαισθησία ορισμένων τυγχάνει να είναι  επιλεκτική και θορυβώδης.
Έχουμε μια απορία η υπόθεση της είσπραξης των νερών είναι μεγαλύτερη από τις αναθέσεις και κατατμήσεις των έργων στον Δήμο Ζηρού, από την διαχείριση των σφαγείων , από την διαχείριση της εμποροπανύγηρης,από την διαχείριση των αδρανών υλικών στον Δήμο,από τα ποσοστά που δίνουν οι εργολάβοι στις δημοπρασίες,
Βρήκαμε εξιλαστήριο θύμα και σιωπούμε δεκαετίες τώρα για τόσα παράτυπα και εγκλήματα που συμβαίνουν και υποτίθεται δεν μας αγγίζουν!
Δεν είναι υποκρισία να γεμίζει η αίθουσα για ένα θέμα που τουλάχιστον από ότι φάνηκε έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να μην γίνεται έκτακτο συμβούλιο για κανένα άλλο θέμα?
Δεν έπεισαν κανέναν πιστεύω αν ωφέλησε η συγκεκριμένη συζήτηση και ο κόσμος έφυγε ήσυχος για να συνεχίσει τη συζήτηση στα νυχτερινά καταστήματα και φαγάδικα.
Πάντως οι  καλύτερες τοποθετήσεις με μεγάλη διαφορά ήταν όπως πάντα εδώ και χρόνια, των συμβούλων της Συμπολίτευσης.
Και κάτι ακόμα ορισμένοι  διατελέσαντες δημοτικοί σύμβουλοι και σε καίριες θεσμικές θέσεις που βρίσκονταν και έπιναν καφέ τόσα χρόνια  και παρουσιάστηκαν φουριόζοι για να κλέψουν τις εντυπώσεις?
Αυτοί πάντως αν και ούρλιαζαν δεν έπεισαν ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ  ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!