Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΛΟΥΣ

Ο Δήμος αρνήθηκε να κλείσει το μαγαζί αντιδημάρχου!!!

PARALIAKH 14
Σε μείζον πολιτικό θέμα κι όχι μόνο εξελίσσεται για το Δήμο Πρέβεζας, η υπόθεση καταστήματος, συμφερόντων αντιδημάρχου, η άδεια του οποίου έπρεπε να ανακληθεί όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.
Τέσσερις φορές στάθηκε αδύνατη η σύγκλιση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και την πέμπτη που κατάφερε τελικά να συνεδριάσει, πήγαν περίπατο οι εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών για ανάκληση της άδειας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι απέδειξαν ότι γράφουν τις υπηρεσίες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους...
Το εντυπωσιακό είναι ότι περισσότερο από τους συμβούλους της πλειοψηφίας αδιαφόρησαν για τις υπηρεσιακές εισηγήσεις οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.
Θεώρησαν λοιπόν ότι το κατάστημα που λειτουργεί δέκα με δώδεκα χρόνια με την μορφή που έχει μπορεί να συνεχίσει έτσι... Παρά τις παραβάσεις που είχαν διαπιστωθεί και παρότι κρίνονται πολλές κατασκευές αυθαίρετες!
Στις προθέσεις αυτών αντιστάθηκε σθεναρά ο πρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής Δημήτρης Κατσιπανέλης, όμως ο συνάδελφός του αντιδήμαρχος είχε βρει συμμάχους εκεί που δεν υπολόγιζε κανένας.
Είναι άγνωστο βέβαια τι θα έκαναν όσοι αποφάσισαν να μην κλείσει το εν λόγω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αν στη θέση του ιδιοκτήτη αντιδημάρχου βρίσκονταν ένας κοινός θνητός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!