Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση στην Περιφέρεια Ηπείρου…


A EKLOGES4 14
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση στην Περιφέρεια Ηπείρου, σαράντα περίπου ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.
Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αυτό το διάστημα, διενεργεί ανάλογες μετρήσεις σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στην Περιφέρεια Ηπείρου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, απέχουν μακράν από αυτά που προκύπτουν από τις μετρήσεις σε εθνικό επίπεδο κι αφορούν είτε στις ευρωεκλογές, είτε στην πρόθεση ψήφου των εθνικών εκλογών.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι καταγράφεται σε χαμηλά νούμερα των ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, ενώ πολύ μικρό είναι το ποσοστό που δείχνει απροθυμία συμμετοχής στις εκλογές.
Το τελευταίο μάλιστα είναι εντυπωσιακό, καθώς το κλίμα που επικρατεί μέχρι τώρα είναι μουδιασμένο και οι πολίτες δείχνουν να μην ενδιαφέρονται.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στη δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του, το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, ο Αλέκος Καχριμάνης βρίσκεται στην πρώτη θέση. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την ποιοτική ανάλυση, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Άρτα.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης και ακολουθεί η παράταξη του Γιώργου Ζάψα.
Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και ακολουθεί η παράταξη του Νίκου Ζήκου.
Σύμφωνα με την εικόνα που διαμορφώνεται μέχρι τώρα, φαίνεται πως όλοι οι συνδυασμοί που μετέχουν στις Περιφερειακές Εκλογές θα εκπροσωπούν στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!