Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗΣ: Η δέσμευσή μου…



    Να πορευτούμε μαζί.....
    Με  άποψη και διάθεση
    προσφοράς................ 

«Έχουμε πολλά να κάνουμε… Και μπορούμε να κάνουμε πράξη τα οράματα όλων των πολιτών, σ’ όλο το εύρος της περιφερειακής ενότητας, αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και στην ορθολογική προσέγγιση των προβλημάτων», επισημαίνει σε μήνυμά του, προς όλους τους πολίτες του νομού Πρέβεζας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Σφρίντζερης.
Ολόκληρο το μήνυμα, είναι το ακόλουθο:
Αγαπητοί συμπολίτες…
Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας περιφερειακής διοίκησης στην Ήπειρο, θα σημαδέψουν το μέλλον της περιφέρειάς μας, για τα επόμενα χρόνια και υπ’ αυτή την έννοια, το ενδιαφέρον όλων, για την καλύτερη επιλογή, πρέπει να είναι αυξημένο.
Αυτό το ενδιαφέρον με οδήγησε στην απόφαση να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, θεωρώντας ότι έτσι θα μπορέσω να προσφέρω πολλά, στον τόπο που γεννήθηκα, ζω και αγαπώ, αλλά και στους συμπολίτες μου, που δικαιούνται, μέσα από την δράση και τις παρεμβάσεις, μιας αξιόπιστης και μαχητικής περιφερειακής διοίκησης, να αισιοδοξούν.
Έχουμε πολλά να κάνουμε… Και μπορούμε να κάνουμε πράξη τα οράματα όλων των πολιτών, σ’ όλο το εύρος της περιφερειακής ενότητας, αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και στην ορθολογική προσέγγιση των προβλημάτων, αλλά και της προοπτικής. Μια διαδικασία, που έχει δρομολογήσει, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, έχοντας στον απολογισμό του, σημαντικά αποτελέσματα…
Απευθυνόμενος, στον καθένα προσωπικά, ήθελα να σας διαβεβαιώσω, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η φωνή της Πρέβεζας, να ακουστεί δυνατή και λογική, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και όχι μόνο, η φωνή της Πρέβεζας συνολικά, αλλά και η φωνή του κάθε δήμου και της κάθε κοινότητας.
Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα, του τόπου και στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είχα και θα έχω την δυνατότητα, να ακουστούν όλες οι απόψεις, που με την σύνθεσή τους, θα αποτελέσουν για μένα τον οδηγό για την μαχητική και αποτελεσματική παρουσία μου, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Θεωρώ αναγκαία την στήριξή σας, στην προσπάθεια που ξεκίνησα και είμαι σίγουρος, ότι η κοινή πορεία μας, θα μας δικαιώσει όλους…
Κλείνοντας αυτή την σύντομη επικοινωνία μαζί σας, θα ήθελα να ευχηθώ σ’ όλους και τον καθένα ξεχωριστά, το Αναστάσιμο Φως να φέρει αγάπη και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και ελπίδας στις καρδιές όλων μας…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗΣ
Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Π.Ε. Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!