Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

Κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων του νοσοκομείου Άρτας εκμεταλλεύεται τους ασθενείς ακόμα και… μετά θάνατον!


Κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων του νοσοκομείου Άρτας εκμεταλλεύεται τους ασθενείς ακόμα και… μετά θάνατον!
Στην Ελλάδα, όπου οι λέξεις «μίζα» και «ρεμούλα» είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το δημόσιο τομέα και τις συμφωνίες που κλείνονται ερήμην και εις βάρος των φορολογούμενων, κάποιοι επιτήδειοι έχουν μεριμνήσει ώστε να εκμεταλλεύονται τους ανυποψίαστους πολίτες ακόμα και… μετά θάνατον!
Σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών στην Kontranews, στο νοσοκομείο Άρτας δρα παράνομο κύκλωμα, που αποτελείται από επίορκους υπαλλήλους του νοσοκομείου, και αφαιρεί από τους συγγενείς των «συγχωρεμένων» το δικαίωμα να επιλέξουν ποιο γραφείο κοινωνικών εκδηλώσεων θα οδηγήσει το αγαπημένο τους πρόσωπο στην τελευταία του κατοικία.
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η εν λόγω «σπείρα» φροντίζει να διαφημίζει συγκεκριμένα Γραφεία Τελετών και ταυτόχρονα να δυσφημεί κάποια άλλα ενώ, το Σωματείο καταγγέλλει πως, ορισμένοι εξ υμών έχουν αναλάβει πιο… ουσιαστικό ρόλο στην «επιχείρηση» που έχει στηθεί. Συγκεκριμένα, έχουν αναλάβει να ετοιμάζουν τις σορούς και είναι έτοιμοι ακόμα και να συνοδεύσουν τους νεκρούς ως το κοιμητήριο οδηγώντας μάλιστα τη νεκροφόρα!
Οι καταγγελίες είναι πραγματικά συγκλονιστικές και καταδεικνύουν πως μία ομάδα ανθρώπων, λειτουργώντας κάτω από τη μύτη της Δικαιοσύνης, καταφέρνει να εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο.
Ακόμα, το Σωματείο υποστηρίζει πως το αλισβερίσι μεταξύ επίορκων υπαλλήλων και συγκεκριμένων Γραφείων δεν σταματά στο… διαφημιστικό σκέλος. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία στην Kontranews, τα κλειδιά του θαλάμου περιποίησης νεκρών δεν είναι στην κατοχή της υπεύθυνης βάρδιας που κατά παράβαση καθήκοντος, γίνονται «μπαλάκι» μεταξύ νοσοκόμων και τραυματιοφορέων.
Η υπόθεση έχει ήδη πάρει την άγουσα της Δικαιοσύνης και, όπως διατείνεται ο καταγγέλλων, υπάρχει φωτογραφικό υλικό που «καίει» τουλάχιστον δύο υπαλλήλους του νοσοκομείου.Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και η ανάγκη για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης κρίνεται επιβεβλημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!