Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 


Με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Καλαντζή κατεβαίνει ένας πολύ καλός εποαγγελματίας από τον χώρο των εκδοροσφαγέων της Φιλιππιάδας! Χρόνια ενασχόλησης με το επάγγελμα αυτό και με μεγάλη εμπειρία καταθέτει την άποψή του για τα σφαγεία του Δήμου Ζηρού.. Πέραν των ανωτέρω θεσμοθετημένων Σχολών Επαγγελμάτων Κρέατος και των κατά περιόδους τεχνικά σεμινάρια του Υπουργείου Γεωργίας που  συμμετείχα ,δεν υπάρχουν άλλοι φορείς που να χορηγούν βεβαίωση επαγγελµατικής ικανότητας  εκδοροσφαγέα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα έχουν επαγγελµατικά δικαιώµατα εκδοροσφαγέα, µόνο τα άτοµα τα οποία κατέχουν τη συγκεκριμένη βεβαίωση.
Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο Λαός μας δεν νοείται στον Δήμο Ζηρού και στα Δημοτικά σφαγεία να απασχολούνται άτομα χωρίς κανένας να ξέρει αν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις και αν φθάνουμε στα όρια της μαύρης εργασίας , τη στιγμή που η ανεργία στον κλάδο  μας έχει κτυπήσει κόκκινο?
Πρέπει επιτέλους  να  καταλάβει ο κάθε ψηφοφόρος ότι και αυτός ευθύνεται για την τήρηση της νομιμότητας και της ευταξίας στα κοινά πράγματα του Δήμου Ζηρού!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Γεννήθηκα στην Φιλιππιάδα και είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας.
Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μπαρσακάκη και έχουμε αποκτήσει δύο γιους.
Τελείωσα το 3ο  Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας ,φοίτησα στο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας και στη συνέχεια σαν εργαζόμενος μαθητής φοίτησα και έλαβα το απολυτήριο, από το νυχτερινό σχολείο Άρτας με γενικό βαθμό 19,8 <<Άριστα>>.
Μέσα από σεμινάρια του Υπουργείου Γεωργίας έχω αποκτήσει δίπλωμα και πιστοποίηση στο επάγγελμα του εκδοροσφαγέα που εξασκώ για να θρέψω την οικογένειά μου. Στον συνδικαλιστικό τομέα είμαι μέλος του Δ.Σ  της Πανελλήνιας ομοσπονδίας εκδοροσφαγέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!