Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δικαίωση για τον Βασίλη Ιωάννου!!



Σε 15 μήνες φυλάκιση καταδίκασαν τα Δικαστήρια Πρέβεζας μια 29χρονη για το αδίκημα της εκτύπωσης και διανομής έντυπου υλικού το οποίο αφορούσε σφοδρή κριτική για την δήλωση περιουσιακών στοιχείων που είχε δώσει στην δημοσιότητα κατά την διάρκεια των τελευταίων Βουλευτικών Εκλογών ο ίδιος ο κ.Βασίλης Ιωάννου. Η εκδίκαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια της Πρέβεζας τα οποία έκριναν ένοχη την 29χρονη κοπέλα, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ δέχονταν πιέσεις να ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, εκείνη μέχρι τέλους δήλωνε αθώα και πως δεν πρόκειται να δηλώσει συγνώμη για κάτι που δεν έχει διαπράξει καθώς και για την ταλαιπωρία που η ίδια υπέστη. Η απόφαση στηρίχθηκε σε 3 αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον του κ. Ιωάννου και οι οποίοι υποστήριξαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι διέκριναν ιδίοις όμμασι την νεαρή κοπέλα μαζί με άλλον έναν νεαρό να διανέμει τα εν λόγω φυλλάδια . . . ενώ από την όλη ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε κανένα άλλο στοιχείο που να την ενοχοποιεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η κατηγορούμενη έχει καταθέσει και αυτή μήνυση για ψευδή καταμήνυση στον κ. Ιωάννου η οποία αναμένεται να εκδικαστεί, ενώ μετά την ανάγνωση της καταδικαστικής απόφασης ασκήθηκε αμέσως έφεση η οποία θα εκδικαστεί σε 2 χρόνια το εφετείο Ιωαννίνων.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΙΩΑΝΝΟΥ
 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.

« Όπως είχα προαναγγείλει το βράδυ των Βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, σε όσους επιχείρησαν , 2 ημέρες πριν τις εκλογές , να με πλήξουν πολιτικά και ηθικά , συκοφαντώντας εμένα και την οικογένειά μου, θα κατέφευγα στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά .Αυτό και έκανα αμέσως μετά τις εκλογές, ασκώντ
ας ποινική δίωξη προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά , όσοι θεώρησαν ότι λασπολογώντας και χρησιμοποιώντας πρωτόγνωρες για την Πρέβεζα μεθόδους, θα κατάφερναν να κάμψουν την πολιτική βούληση των πολιτών του νομού.
Σήμερα και μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε ένοχη και επέβαλε αυστηρή ποινή στην πρώην συνεργάτη του κ. Περικλή Βασιλάκη, αισθάνομαι ηθικά , πολιτικά και κοινωνικά δικαιωμένος.
Τα συμπεράσματα για πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης , αφήνω στην κρίση των πολιτών του νομού , ελπίζοντας παράλληλα η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου , να αποτελέσει ηχηρό μήνυμα και προειδοποίηση προς όσους πιθανά με δόλο διαδίδουν σε βάρος μου ανυπόστατες φήμες , επιχειρώντας να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου.
Τους προειδοποιώ ότι θα τύχουν από μεριάς μου της ίδιας αυστηρής αντιμετώπισης , γιατί πρέπει επιτέλους κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ότι επειδή στην πολιτική δεν είμαστε όλοι ιδιοι , δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώνει εμένα και την οικογένειά μου .»

Σήμερα και μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε ένοχη και επέβαλε αυστηρή ποινή στην πρώην συνεργάτη του κ. Περικλή Βασιλάκη, αισθάνομαι ηθικά , πολιτικά και κοινωνικά δικαιωμένος.Τα συμπεράσματα για πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης , αφήνω στην κρίση των πολιτών του νομού , ελπίζοντας παράλληλα η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου , να αποτελέσει ηχηρό μήνυμα και προειδοποίηση προς όσους πιθανά με δόλο διαδίδουν σε βάρος μου ανυπόστατες φήμες , επιχειρώντας να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου.Τους προειδοποιώ ότι θα τύχουν από μεριάς μου της ίδιας αυστηρής αντιμετώπισης , γιατί πρέπει επιτέλους κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ότι επειδή στην πολιτική δεν είμαστε όλοι ιδιοι , δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώνει εμένα και την οικογένειά μου .»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!