Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ο Νέρων της Αίγινας....


Είμαι άνθρωπος που πολλές φορές πιστεύω στο μεγαλείο 
της ανθρώπινης συγχώρεσης.
Αλλά ποτέ δεν θα συγχωρήσω όσους προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον αλήτη τον χειρότερο υπουργό οικονομικών που ειχε ποτέ η Ελλάδα που έφερε την χώρα στο γκρεμό και περιφρονεί την Βουλή για οικογενειακή του υπόθεση.
Ειναι ενα όνειδος για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να εξευτελίζει ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και το ιδιο το Κοινοβούλιο πέντε μήνες τώρα και την πιο κρίσιμη στιγμή να πηγαίνει οικογενειακώς στην Αίγινα!
Κι επειδή έχουμε ανεχθεί για πολύ καιρό επιβλαβείς ιδεολογίες, φτωχά μυαλά, νηπιώδεις και αποκλίνουσες μορφές συμπεριφοράς, έχει έρθει η στιγμή να πούμε φτάνει. 
Ο Αλήτης έλεγε τοκογλύφους του Ευρωπαίους .Το ευρώ δεν είναι «φράγκο», δεν είναι καν απλό νόμισμα. Είναι σύμβολο ενότητας. Αλλά αν νομίζουμε ότι η ΕΕ είναι η μαφία των τοκογλύφων (με επιτόκιο 2,3%), το ευρώ γίνεται ένα παλιόχαρτο.
Το επιχείρημα να καταστρέψει την Χώρα μας ο αυτόχειρας νάρκισσος πρέπει να το πληρώσει 
Και μάλιστα ακριβά. 
Και τέλος επειδή έχω θυμώσει αρκετά δεν θέλω να ξανακούσω  τις λέξεις:σενάριο, θρίλερ, νωπή λαϊκή εντολή, πατρίδα, αλληλεγγύη, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ τελεσίγραφο, αξιοπρέπεια και τέλος το όνομα του απεχθή αυτού ανθρωποειδές 
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!