Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ Γενική Συνέλευση

      Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Εθνικού                                               Φιλιππιάδας

Συμπληρώνονται φέτος ογδόντα χρόνια αθλητικής και ποδοσφαιρικής δράσης της αγαπημένης μας ομάδας . Στα ογδόντα  χρόνια της αγωνιστικής παρουσίας της η ομάδα ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας:  από τα Μέγαρα μέχρι την Αλεξανδρούπολη , από τα Ιόνια νησιά μέχρι τον Παγασητικό κόλπο, από το Θεσσαλικό κάμπο μέχρι την Καστοριά, τη Κοζάνη, τα Γρεβενά , τη Κατερίνη , τη Θεσσαλονίκη και αλλού και έκανε γνωστή την ιστορία της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής σε ανθρώπους και συλλόγους που φιλοξενηθήκαν στο γήπεδο μας.
Μέσα από αυτή τη διαχρονική αθλητική και ποδοσφαιρική πορεία αναδείχτηκαν πολλοί νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές για τους οποίους η πόλη μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανη.
Τα παραπάνω επετεύχθησαν με τη συμμετοχή κυρίως των απλών φιλάθλων και των μελών του Συλλόγου μας αλλά και τη διαρκή βοήθεια των ανθρώπων της  τοπικής αυτοδιοίκησης. Βεβαίως οφείλουμε να αναφέρουμε τη σημαντική αρωγή των ποδοσφαιρικών παραγόντων και των επιχειρηματιών της περιοχής μας , πολλοί εκ των οποίων μάλιστα  πλήρωσαν πολύ περισσότερα από αυτά που τους αναλογούσαν , για αυτό τους ευχαριστούμε δημόσια.
Αγαπητοί φίλοι ,
η ποδοσφαιρική χρόνια μας βρίσκει σε μια περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μας επηρεάζει όλους ανατρέποντας ατομικούς και οικογενειακούς προγραμματισμούς. Η υπάρχουσα κατάσταση δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για τον Εθνικό Φιλιππιάδας αλλά επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τις άλλες ομάδες που θα συμμετέχουν στον όμιλο μας,  στη Γ εθνική.
Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας στηρίχτηκε κυρίως στην αγάπη και την οικονομική συνεισφορά των απλών φιλάθλων από όπου αντλεί και τη δύναμη της. Πιστεύουμε απόλυτα  ότι, επειδή η ομάδα μας και κατά το παρελθόν αντιμετώπισε δυσκολίες που εύκολα ή δύσκολα τις ξεπέρασε, ότι και τη φετινή χρονιά θα τα καταφέρουμε αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία μας και αποφεύγοντας διάφορες υπερβολές που αντί να βοηθήσουν την ομάδα δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα.
Αγαπητοί συμπολίτες,
 μόνο η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα μας δώσει τη δυνατότητα, μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, να πάρουμε και τις τελικές αποφάσεις για μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική περίοδο.
Πάμε όλοι μαζί με μια νέα συλλογικότητα κάνοντας πράξη το «δόγμα» παλαιών προπονητών του Εθνικού Φιλιππιάδας « Απλά-Ομαδικά - Γρήγορα» με πλήρη διαφάνεια παντού.
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
·        Κατάθεση και έγκριση προϋπολογισμού
·        Καθορισμός τιμής των εισιτηρίων ( απλών , διάρκειας)
·        Έγκριση και καταμερισμός ομάδων ευθύνης – επιτροπών (οικονομικων,μεταγραφων, δημοσίων σχέσεων, χορηγών κλπ)
·        Έγκριση συμπληρωματικών  αθλητικών πολιτιστικών και οικονομικών δράσεων την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος


Κώστας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!