Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASA 
Eδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί ασχολούνται με τον                                        Λαφαζάνη και τον Λαπαβίτσα
Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση νασα για εξωγηινους
Οι οπαδοί των ΟΥΦΟ, είναι πεπεισμένοι ότι οι κυβερνήσεις πρόκειται να ομολογήσουν το γεγονός ότι υπάρχουν εξωγήινοι ανάμεσά μας - και τώρα η NASA φαίνεται να συμφωνεί.
Η διαστημική υπηρεσία είπε ότι είναι "στα πρόθυρα" της εξεύρεσης εξωγήινης ζωής που οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι συχνάζουν σε ένα καφενείο στην Φιλιππιάδα και αποτελούν την ΟΜ κάποιου κυβερνώντος κόμματος!

Οι περισσότεροι πίνουν τσίπουρο χύμα (τώρα απαγορεύετε) και άλλοι μπύρα η κρασί .
Ο ένας από αυτούς μάλιστα πίνει τζάμπα όλα τα χρόνια.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις της NASA ο ο Δρ John Grunsfeld τόνισε: "Είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον κόσμο; Πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη Γη θα ήθελαν να μάθουν" ποιοι είναι αυτοί οι τσιπράτοι 
και πως επιβίωσαν όλα αυτά τα χρόνια κρυπτώμενοι σε άλλα κόμματα με ικανότητα προσαρμογής μεγαλύτερη του χαμαιλέοντα.
Τα ειδικά κύτταρα του οργανισμού τους, τους επιτρέπουν να είναι καμουφλαρισμένοι, για μία σχεδόν ολόκληρη ζωή. Οι συγκεκριμένοι  εξωγήινοι τσιπράτοι  δεν είχαν  το ίδιο χρώμα με την κάθε κυβέρνηση σε κάθε χώρο που βρισκότανε  αλλά άλλαζαν  χρώμα έτσι ώστε να φαίνεται  ότι έχουν διαφορετικές απόψεις .
 Διαθέτουν  αμελή ένδυση δήθεν κουλτουριάρικη χωρίς γραβάτα και ενίοτε κοντά παντελονάκια να αερίζουν τα αχαμνά τους.
 Επίσης έχουν εξογκωμένα μάτια κινούμενα ανεξάρτητα από το άλλο.. Η τεράστια και κολλώδης γλώσσα τους, τους  βοηθά να έχουν   σε όλες τις πολιτικές συνθήκες και καταστάσεις  πρόσβαση και  περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να την  εκτινάξουν  και έτσι να πετυχαίνουν τον στόχο τους.
Αν απειληθούν  μένουν  ακίνητοι για να παραπλανήσουν  τον εχθρό τους.

Αλλά που θα πάει  "είμαστε στα πρόθυρα της απάντησης σε αυτήν την ερώτηση ... λόγω των επενδύσεων που κάνουμε στη διαστημική τεχνολογία." δήλωσε η NASA.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!