Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Γ.Λέτσος: «Να λειτουργήσει ο Εθνικός με επαγγελματικά πρότυπα στην τοπική κατηγορία»


Ο πρώην πρόεδρος των WILD STORKS κ. Γιώργος Λέτσος απέστειλε πρόταση-επιστολή λέγοντας ότι η επιστολή εκφράζει προσωπικές του απόψεις.  

Αναλυτικά η πρόταση-επιστολή:

Προς τον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού Φιλιππιάδας 1935

Την φετινή χρονιά η ομάδα κλείνει 80 χρόνιας ένδοξης ιστορίας  και βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι!

Τα τελευταία 10 χρόνια  ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές με επιτυχίες που ήρθαν μετά από μεγάλα μπάτζετ και τρομερή  προσπάθεια από τα διοικητικά συμβούλια , αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα  «κρατική ανεπάρκεια σε νόμους-αποφάσεις»  να βρισκόμαστε με χρέη προς το δημόσιο που αν δεν πληρωθούν να πάνε στα φυσικά πρόσωπα!

Μετά από επίσημη τοποθέτηση των εμπλεκομένων φυσικών προσώπων που αναλαμβάνουν τα αποπληρώσουν το χρέος άνοιξε  ο δρόμος  για μια νέα διοίκηση «Ιούνιος 2015»

Βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και μετά από διοικήσεις πρωτοδικείου ΔΕΝ υπάρχουν άνθρωποι να τρέξουν την ομάδα !

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην οικονομική κατάσταση της χώρας !

Στην συνάντηση της δευτέρας 27/07/2015 πρέπει να αποφασιστεί  αν η ομάδα θα πρέπει να συμμετέχει στην Γ΄ εθνική   ή  στο τοπικό πρωτάθλημα!

Η δικιά μας πρόταση αφού έχουμε λάβει υπ όψιν  την οικονομική κατάσταση της χώρας και του συλλόγου είναι να λειτουργήσει η ομάδα με επαγγελματικά πρότυπα και στόχο την οικονομική  εξυγίανση  αλλά και την αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών της πόλης «γειτονικών περιοχών» στην   τοπική κατηγορία!

Είναι μια  δύσκολη απόφαση    που τα οφέλη της θα ξεκινήσουμε να απολαμβάνουμε μετά από δύο χρόνια , τότε θα έχουμε μια καθαρή οικονομικά ομάδα με «δικούς  μας»  παίχτες  γεμάτο γήπεδο και  επαγγελματικό πλάνο που θα έχει δουλευτεί 2 χρόνια!

        

                                                                      Με ποδοσφαιρική εκτίμηση 

                                                                           Γιώργος  Ι. Λέτσος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!