Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ανατίναξαν ΑΤΜ Τράπεζας στην Αμμουδιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που ανατίναξαν το ΑΤΜ στην Αμμουδιά και έφυγαν με το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ.
atm ekr2Οι δράστες φαίνεται ότι έδρασαν με την μέθοδο του αερίου για την ανατίναξη, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από την αστυνομία.
Οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους όταν λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.
Άγνωστοι δράστες είχαν βάλει εκρηκτικά στο ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται στην είσοδο της Αμμουδιάς Πρέβεζας.
Από την έκρηξη σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το κτήριο που φιλοξενούνταν το ΑΤΜ, ενώ ευτυχώς δεν επηρεάστηκαν παρακείμενες οικίες.

ΦΩΤΟ

atm ekr1
Επί τόπου βρίσκεται το εγκληματολογικό, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα κρίσιμα στοιχεία, τα οποία θα αναλυθούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.
Όσοι πάντως χτύπησαν το ATM, φαίνεται ότι ήταν πολύ καλά διαβασμένοι. Κυρίως, γνώριζαν ότι είχαν τοποθετηθεί χρήματα πρόσφατα και μάλιστα ότι θα έβρισκαν ικανοποιητικό χρηματικό ποσό.
Το ΑΤΜ ήταν τοποθετημένο σε κτίριο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Πάργας. Η έκρηξη σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα περίπου και αναστάτωσε όλη την περιοχή.
atm ekr3
atm ekr4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!