Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Να τους χαιρόμαστε!

George Athanatios Tsoukaladakis

Ο Παπαδάκης είναι μακράν ο χειρότερος λαικιστής και καθημερινός σωματέμπορος δημοσιογράφος του ανθρώπινου πόνου και ο Λυριτζής σταθερός σύμμαχος κάθε αριστερής ιδεοληψίας.
Αυτοί οι άνθρωποι μαζί με αρκετούς άλλους ''έγκριτους'' συναδέλφους τους είναι εκατό φορές χειρότεροι από τους πολιτικούς. Είναι ότι χειρότερο έβγαλε το δημοσιογραφικό σύστημα της μεταπολίτευσης.
Θησαύρισαν χαιδεύοντας όλες τις ΔΕΚΟ, όλες τις αντιστασιακές συντάξεις, κάθε έναν που θεωρούσε δικαίωμά του τη σύνταξη στα 35 και τα 45 του εστιάζοντας μόνο στα κακώς κείμενα των πολιτικών και ποτέ των πολιτών.
Έδωσαν και δίνουν βήμα στους χειρότερους δε των πολιτικών, σε κάθε παπαρολόγο λαικιστή και ανέδειξαν κάθε αλήτη τύπου Σώρρα υπερασπιζόμενοι τάχα μου τη Δημοκρατία και το ''λαό''.
Νομιμοποίησαν την οχλοκρατία και ενδυνάμωσαν την ασυδοσία που υπάρχει παντού. Πάντα έτοιμοι να κουνήσουν το δάχτυλο σε όλους, εκτός φυσικά του εαυτού τους.
Παρουσιάζουν ως μοναδικό εχθρό της Ελλάδας την Ε.Ε. και φταίνε σε μέγιστο βαθμό για την επιθυμία αρκετών συμπολιτών μας για την επιστροφή μας στη δραχμή αφού τεχνηέντως αποκρύπτουν πως αν δεν υπήρχαν οι ''επάρατοι'' δανειστές σήμερα θα ήμασταν σε χειρότερη κατάσταση από τη Βενεζουέλα.
Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι οι κύριοι υπαίτιοι και χάιδευαν  την  κάθε εξουσία αλλά και για το δηλητήριο που έχουν ποτίσει όλους τους Έλληνες επειδή τους δόθηκε ένα δημόσιο βήμα. Τεράστιες εδώ και οι ευθύνες των καναλαρχών.
Φωτογραφία του Archontakis Manos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!