Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η επανάσταση της… εξέδρας και η πληρωμένη απάντηση!

1
mparkas stratos
Η αποχώρηση του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα από την εξέδρα των επισήμων, στην παρέλαση, τείνει να γίνει κάτι σαν... έθιμο! Επικαλούμενος την παρουσία του περιφερειακού συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής» Σπύρου Μπαρτζώκα κι έχοντας αυτή την φορά ως συμπαραστάτες στην... επανάσταση τον πρόεδρο της Συντονιστικής των ΑΝΕΛ και τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποχώρησαν σε μια ενέργεια που την αποκάλεσαν πολιτική διαμαρτυρία!
Το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλούνται από την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στις παρελάσεις... Στη Βουλή συνυπάρχουν και δεν είναι λίγες οι φορές όπου υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απαντούν σε ερωτήσεις που καταθέτουν βουλευτές του εν λόγω κόμματος.
Άλλωστε πρόκειται για ζητήματα που είναι λυμένα από τους κανονισμούς και το Σύνταγμα...
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τις επετειακές εκδηλώσεις... Οι φορείς που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης, δεν λειτουργούν κατά το δοκούν, δεν καλούν δηλαδή τους αρεστούς, αλλά αυτούς που προβλέπεται από το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα!
Και ως εκ τούτου, ήταν πληρωμένη η απάντηση που έδωσε ο Αντιπερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου –έχοντας την ευθύνη διοργάνωσης των επετειακών εκδηλώσεων.
«Το Προεδρικό Διάταγμα είναι σαφές. Εμείς ακολουθήσαμε το Προεδρικό Διάταγμα περί εθιμοτυπίας.... Δεν θα’ πρεπε να γίνονται τέτοιες αποχωρήσεις. Θα δεχόμουν μία αποχώρηση για τα μνημόνια και για αυτά που τραβάει ο λαός. Αυτό θα μπορούσα να το καταλάβω..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!