Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Πρέβεζα !

Εμφανής και εντυπωσιακή ήταν  η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην πολιτική εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης(15-3-17) στο κτίριο της πρώην Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας. Ομιλητές ήταν οι: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος(ΠΑΣΟΚ), ΝίκοςΤσούκαλης(ΔΗΜΑΡ), Θεόδωρος Τσίκας(ΚΙΔΗΣΟ) και Γιώργος Σιντόρης(κινήσεις πολιτών) Το ακροατήριο ηταν πολυπληθέστερο από άλλες εποχές με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλες τις γενιές και με μεγάλη συμμετοχή νέων ! Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βαγγέλης Ροπόκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοσμάς Κορωναίος, ο αντιδήμαρχος Κ. Ματέρης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρ. Δημόπουλος, ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου,οι πρώην δήμαρχοι Παπαλέξης Ιωάννης Άρτας Κατραχούρας Μιχάλης Φιλιππιάδας Λιώλιος Αθανάσιος Φαναρίου  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γιαμάς και αρκετά στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ από τον υπόλοιπο Νομό Πρέβεζας. Έλειπε ο δήμαρχος Πρέβεζας ο οποίος μάλλον θα είχε δουλειά !  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μάλιστα στην ομιλία του ανέφερε πως στόχος πλέον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις επόμενες εκλογές είναι η 2η θέση Ο Θοδωρος Τσίκας του ΚΙΔΗΣΟ ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τόνισε οτι πρεπει να πάρουνε πίσω τον χώρο που μας  ανήκει  Επίσης τον λόγο πήρε και ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Κώστας Σταύρος κάνοντας πολιτική τοποθέτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις !   
Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πρέβεζας Κώστας Σταυρος με τον πρώην γραμματέα Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Άρτας Αλκη Παπαχρηστάκη!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ
 Ο Θόδωρος Τσίκας ρωτάει τον πρώην δήμαρχο Άρτας αν θα ξανακατέβει και αυτός χαμογελάει αινιγματικά !!  ΛΟΥΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ: Καλά δεν ξέρατε ότι ο Σαμαράς και ο Μπέζας είπαν στον  Καλαντζή να κάνει αμιγές δεξιό σχήμα και να βγάλει απέξω?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!