Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η νέα Δημοτική Αρχή έχει ευθύνη αν δεν κάνει κάτι, θα υποθέσουμε………. άλλα.

  Επιστολή  αναγνώστη για τον Δήμου Ζηρού

Την 28 Ιουλίου 2014 συνεδριάζει πάλι για να συζητήσει αυτή την φορά (μεταξύ των άλλων) ‘’επείγοντα’’ θέματα, όπως το παρακάτω: Έγκριση διοργάνωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας, καθορισμός χώρου για τη διοργάνωσή της και έγκριση του τρόπου διοργάνωσης και λειτουργίας αυτής .
Μα τέλος πάντων αυτή η απερχόμενη Δημοτική αρχή πήρε φόρα και θα τα κάνει όλα τις τελευταίες 30 ημέρες που της έμειναν;.
Θα πάρουν απόφαση για τον Οκτώβριο όταν στον Δήμο από 1-9-2014 θα είναι η νέα δημοτική αρχή ; Και ποιος τους είπε ότι μπορούν να αποφασίζουν για το χρονικό διάστημα που δεν θα έχουν καμία νομιμοποίηση; . Το δημοτικό συμβούλιο προβαίνει στην συζήτηση θέματος , για το οποίο δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει, η δε σχετική απόφαση ,που τυχόν θα ληφθεί δεν είναι έκτακτη και συνεπώς είναι παράνομη, καθότι αντιβαίνει στην απαγορευτική διάταξη της παραγράφου 5 του άρθρου 65 του Νόμου 3852/2010.’’ Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης’’.
Ως εκ τούτου θα πρέπει να ακυρωθεί, καθώς προφανής στόχος είναι η δέσμευση της επόμενης Δημοτικής Αρχής. 
Ας προσέξουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της απερχόμενης δημοτικής αρχής, διότι αυτό το θέμα όπως και 2-3 άλλα πρέπει να καταψηφιστούν , διότι θα ακυρωθούν επειδή θα ψηφιστούν , (αν ψηφιστούν),με τρόπο εμφανώς παράνομο.
Λοιπόν οι απερχόμενοι δημοτικοί άρχοντες να σταματήσουν αυτό το κρυφτούλι και την κουτοπονηριά, γιατί δεν τους παίρνει. Ο λαός τους γύρισε την πλάτη. Γιατί αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν; . 
Η νέα Δημοτική Αρχή εχει ευθύνη. Για να δούμε τι θα κάνει. Γιατί αν δεν κάνει κάτι, θα υποθέσουμε………. άλλα.

Τι είχες Γιάννη ,τι είχα πάντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!