Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ


Οπως φαίνεται ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ η απερχόμενη Δημοτική αρχή του Δήμου Ζηρού.Να γιατί το λέω αυτό:
Την 6 Ιουν 2014 συζητήθηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο σαν 5ο θέμα η ''Εγκριση διενέργειας προμήθειας δύο ( 02 ) μηχανογραφικών εφαρμογών της ALFAWARE''.
Πράγματι το θέμα συζητήθηκε , η απόφαση αναρτήθηκε και το ένταλμα πληρωμής κόπηκε.
Εως εδώ όλα καλά.
Προσέξτε !! Για την 28 Ιουλίου 2014 προγραμματίστηκε να συζητηθεί (σαν 5ο θέμα ξανά) το ίδιο ακριβώς θέμα''Εγκριση διενέργειας προμήθειας δύο ( 02 ) μηχανογραφικών εφαρμογών της ALFAWARE''. 
Για να ξεκαθαρίζουμε : Δεν εχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ με την παραπάνω Εταιρία αλλά αυτό δεν βγάζει μάτι ; Δηλαδή θα συζητηθεί το ίδιο θέμα 2 φορές (την 6-6-2014 και την 28-7-2014).Μα αφού λήφθηκε απόφαση την 6-6-2014 γιατί να συζητηθεί ξανά; 
Τυχαίο ; Δεν νομίζω.
Νομίζω όμως, (και αυτό δεν είναι τυχαίο), οτι η παραπάνω εταιρία σχετίζεται και με την μηχανογράφηση των λογαριασμών νερών.Σας λέει τίποτα αυτό;
Το είπαμε και το ξαναλέμε οι κουτοπονηριές και τα καμώματα ΤΕΡΜΑ.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να το σκεφθούν καλά πριν πάνε να ψηφίσουν.Αυτοί που έρχονται μην νομίζετε οτι αδρανούν.Θα σας εκπλήξουν. Ορισμένοι μάλιστα απο αυτούς γνωρίζουν την μηχανογράφηση σε άριστο βαθμό χώρια που κάποιοι άλλοι είναι ακούραστοι εργάτες με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!