Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τιμητική εκδήλωση για τον Λευτέρη Ζέρβα στη Φιλιππιάδα

                         ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΕΡΒΑ



Οι πολιτιστικοί φορείς & σύλλογοι της Φιλιππιάδας πραγματοποιούν τιμητική εκδήλωση για τον μεγάλο καλλιτέχνη Λευτέρη Ζέρβα ενώ παράλληλα σκοπός είναι η ενίσχυση του  Kοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουλίου και ώρα 9:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του 1ο Δημοτικό Φιλιππιάδας
Συμμετέχουν:
Λευτέρης Ζέρβας βιολί
Σταύρος Παζαρέντζης Κλαρίνο
Ορχήστρα: Musik Therapy
Τραγουδούν: Νάντια Καραγιάννη, Δημήτρης Αχνούλας, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Χορωδία Ενηλίκων και η Παιδική Χορωδία του Αγίου Βησσαρίωνα
Ακόμα συμμετέχουν τα χορευτικά:
Συρρακιωτών Φιλιππιάδας
Αγωγιατών Φιλιππιάδας
ΚΑΠΗ Δήμου Ζηρού
Σύλλογος Γυναικών Φιλιππιάδας
η Κα.Δρω με έκθεση φωτογραφίας 
και ο Περί βιβλίου Σύλλογος  Φιλιππιάδας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
προαιρετικό ''εισιτήριο'' συσκευασμένα τρόφιμα

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη Λευτέρη Ζέρβα
Ο Λευτέρης Ζέρβας, ονομαστός βιολιστής και συνθέτης,προερχόμενος από μουσική οικογένεια και μεγαλωμένος στα δημοτικά πάλκα, γρήγορα διακρίθηκεως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς Έλληνες βιολιστές.Γνωστός παντού όπου Ελληνισμός· επίσης, συνθέτης τραγουδιών.Γόνος οικογένειας μουσικών από τη Φιλιππιάδα Πρεβέζης(ο πατέρας του Γιάννης Ζέρβας έπαιζε κλαρίνοκαι ο θείος του Χρήστος Ζέρβας ήταν αξιόλογος βιολιστής). Σε ηλικία 8 ετών και επί 3ετία έκανε μαθήματα βιολιού στο Ωδείο Ιωαννίνων. Στο διάστημα 1968-1979 βρισκόταν στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, εμφανιζόταν σε μεγάλα μουσικά Κέντρα. Έχει κάνει περιοδείες (με Νταλάρα, Αλεξίου, κ.ά) σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ισραήλ και Ευρώπη.Έχει στο ενεργητικό του προσωπικούς δίσκουςκαθώς και συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών.
  
Κοινωνικό παντοπωλείο Πρέβεζας
Γεγονός είναι πως η Εκκλησία στάθηκε πάντοτε αρωγός στον πά­σχο­ντα άνθρωπο. Ιδιαίτερα σήμερα σε μια εποχή γεμάτη αντιφάσεις πλούτου και φτώχειας, τεχνολογικής ανάπτυξης και κοινωνικής ανισότη­τας η Εκκλησία, δύναμη παρηγορητική, αναλαμβάνει εκ νέου να στηρίξει το ποίμνιό της που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.Στα πλαίσια αυτά η Ιερά Μητρόπολις Νικοπόλεως και Πρεβέζης, συ­νέστησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αποστολή», το οποίο παρέχει σε μηνιαία βάση είδη διατροφής σε 65 -προς το παρόν- οικογένειες. Τα εγκαίνιά του έγιναν στις 22 Ιουνίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Χρυσό­στομο.Ευελπιστούμε στην επιτυχία του έργου του, επιτυχία του ε­ξαρτάται άμεσα κι από όλους όσοι έχουν τη διάθεση να προ­σφέ­ρουν τρόφιμα, είτε μέσῳ των Ενοριών, είτε στα ειδικά καλάθια με την έν­δει­ξη «Αποστολή»-Μητροπόλεις Εκκλησίας της Ελλάδος, που έ­χουν τοπο­θετηθεί σε διάφορα Super Markets.Για κάθε πληροφορία ή συνεισφορά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται στην οδό Νίκης 4 στην Πρέβεζα και το τηλέφωνο επικοι­νω­νίας είναι 2682025557. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!