Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Εξαήμερη η γενική έκθεση Άρτας

EKTESIAKO ARTAS

epiruspost.gr
Ξεκίνησαν ήδη από το Δήμο Αρταίων και τη Δημοτική Επιχείρηση οι προετοιμασίες για τη δεύτερη Πανελλήνια Γενική Έκθεση η οποία αντικατέστησε το παζάρι που γίνονταν στην περιοχή, χωρίς όμως στην ουσία να παρουσιάζει και σοβαρές αλλαγές.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο έχοντας και ως συνδιοργανωτή τον Εμπορικό Σύλλογο.
«Η φετινή έκθεση, με δεδομένη την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η αντίστοιχη περυσινή , θέτει υψηλούς στόχους τόσο ως προς τον αριθμό συμμετοχής εκθετών, όσο και ως προς την ποιότητα των εκθεμάτων, αλλά και τις εμπορικές συμφωνίες που κατά την διάρκεια της θα συναφθούν.

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι , η τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί σε αρκετά χαμηλά επίπεδα .
Για τον λόγο αυτό προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή στην 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!