Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΡΑΚΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ




Το θέμα με τη σύλληψη του βρεφονηπιοκόμου που κάνει το γύρο των ΜΜΕ δεν πρέπει να μας κάνει να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα και να φτάσουμε σε ακρότητες.
Τυχαίνει να έχω ιδίαν αντίληψη για το άτομο σαν πρόεδρος του ΝΠΣ και εκτός από την σχέση με την ενήλικη και τα πορτραίτα όπως αποδείχτηκε  πιστεύω οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο με δράκο μέσα!Είναι ιδιαίτερο άτομο  και τον ήξερε και ο όλος ο περίγυρός του και οι φίλοι του αλλά δεν είναι εγκληματική φυσιογνωμία.
Εξασκούσε τη  ζωγραφική σαν χόμπι  και το μόνο που χρειάζεται αυτή την ώρα είναι βοήθεια και όχι διαπόμπευση!
Για να έχουμε επισκεψιμότητα  τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ  χωρίς να υπάρχει πόρισμα από την αστυνομία έπεσαν να τον κατασπαράξουν.
Ο άνθρωπος αυτός χρήζει άλλης........ βοήθειας και ας μην βιάζονται ορισμένοι επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις να βγάζουν συμπεράσματα.
Η δημόσια διαπόμπευση, δηλαδή η ατιμωτική περιφορά του ατόμου μέσα από τα μίντια και τα κουτσομπολιά  και η παράδοσή του στη χλεύη και στους προπηλακισμούς είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται από τα πανάρχαια χρόνια στην Ελλάδα και συνεχίζει με επιστημονικό τρόπο  μέχρι τις μέρες μας. Ο σκοπός της διαπόμπευσης ήταν ασφαλώς διττός: από τη μια η ηθική αλλά και η σωματική εξουθένωση του υπόδικου, από την άλλη η δημοσιότητα που έπαιρνε η τιμωρία του, η οποία πιθανώς να απέτρεπε άλλους παραβάτες να υποπέσουν στο ίδιο παράπτωμα.
Ας περιμένουμε τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μετά μπορούμε να πούμε ότι 
θέλουμε!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!