Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΗΤΤΑΣ

Μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του Εθνικού Φιλιππιάδας

το κλείσιμο της μεταγραφής του σπουδαίου ποδοσφαιριστή Ξενοφών Γήττα που θα βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει στα σαλόνια της  Γ Εθνικής. Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας Γιάννης Κόκκαλης αποδεικνύουν με σοβαρότητα και  επαγγελματισμό ότι σχεδιάζουν πολύ σωστά και χωρίς φανφάρες το μέλλον της ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι ο Εθνικός Φιλιππιάδας  βρίσκεται σε πολλή  καλή πορεία όσον αφορά τις μεταγραφές και το roster της ομάδας   και  περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις στην συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου!
                                                                                                                                            


Ο Ξενοφών Γήττας γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1979 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζονταν εκείνη την περίοδο στην Γ' Εθνικής. Στον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε μέχρι τα μέσα της σεζόν 2002-2003 καθώς οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού,ο οποίος και τον απέκτησε ύστερα από επίσημη πρόταση. Στον Παναθηναϊκό έμεινε τελικά για ένα χρόνο, ως τον Ιανουάριο του 2004 που παραχωρήθηκε δανεικός στην Γ.Σ. Καλλιθέα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια διετία στην Κέρκυρα και το 2006-2007 επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά την καλή πορεία στο Κυπέλλο, ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη με επακόλουθο την μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Γήττα ήταν ο Πανθρακικός με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει το 2008 την άνοδο στην Α' Εθνική και το 2009 την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Μετά από περάσματα σε ΓΣ Ηλιούπολη και Α.Σ. Ρόδος το καλοκαίρι του 2011 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό. Ενώ απο τον Ιανουάριο του 2012 ανήκε στην Δόξα Κρανούλας από την οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2013 για να ενισχύσει την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων Ελλάδος. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!