Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΗΠΙΟΒΡΕΦΟΚΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ

                     ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘYΝΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ
Έγινε σήμερα στο τριμελές στην Αρτα στο αυτόφωρο για τον βρεφονηπιοκόμο με τις κατηγορίες για απειλή και εξύβριση ,δυσφήμηση ,αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβασης διατάξεων της νομοθεσίας περί όπλων κτλ.
Ο κατηγορούμενος δεν δέχτηκε να έχει γραμμή υπεράσπισης ούτε να πάρει αναβολή για να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ψυχίατρο.
Ήθελε να δικαστεί......
Στην ακροαματική διαδικασία ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε την επίθεση στους αστυνομικούς και μάλιστα με κυνικότητα είπε ότι ήταν τυχεροί επειδή είχε φιλίες και αγαπούσε έναν από αυτούς  ΑΛΛΙΏΣ.....
Παραδέχτηκε τη σχέση του με την 19χρονη και ότι αυτός μοίρασε τις φωτογραφίες στην πόλη της Φιλιππιάδας  έγραψε τα συνθήματα στους τοίχους.
Ομολόγησε οτι είχε τα τσεκούρια και τα σφυριά στο σακίδιο του γιατί ήθελε να κάνει κακό στον πατέρα της 19 χρονης που την αγαπούσε υπερβολικά και ήθελε να την παντρευτεί.
Επίσης παραδέχτηκε ότι έχει στην κατοχή του υλικό από φωτογραφίες παιδιών των παιδικών σταθμών που δούλεψε μέχρι τώρα.
Δεν αρνήθηκε τίποτα και μάλιστα ήταν  τόσο κυνικός που είπε πράγματα που δεν λέγονται  από κανέναν άνθρωπο που έχει τα λογικά του.
Οι δικαστές έμειναν άφωνοι και έκπληκτοι  από τις περιγραφές που δινόταν  τόσο φυσιολογικά και με τόση  άνεση από  τον κατηγορούμενο.
Για την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση.
Πιστεύω για τους δικαστές ήταν εύκολη διαδικασία και τελείωσε πολύ σύντομα αφού ο κατηγορούμενος δεν δέχτηκε να έχει ούτε υπερασπιστική αγωγή ούτε μάρτυρες υπεράσπισης!
Ούτε την αδελφή του ακόμα!!!!!!!!
Για την ιστορία κατά την διάρκεια της δίκης έγινε διακοπή γιατί ο κατηγορούμενος ζήτησε να πάρει τα φάρμακά του που παίρνει χρόνια τώρα με συνταγή ψυχίατρου .
Καταπέλτης ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 5 χρόνια και 9 μήνες χωρίς να έχει δικαίωμα για αναστολή και ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στην φυλακή.
Έχει πάντως το δικαίωμα για έφεση
Επίσης για παράβαση καθήκοντος παραπέμπονται οι υπεύθυνοι του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ζηρού που απασχολούσαν τον κατηγορούμενο στην θέση αυτή όλα αυτά τα χρόνια!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!