Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ!



https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11020996_10200208001159046_6958984939924075682_n.jpg?oh=f21b499322b61d7883be9366293e8740&oe=559467C9
Πολύ βαρύ το τίμημα "σύντροφοι" !!...Δυστυχώς!!...χάθηκε πολύτιμος χρόνος και χρήμα για να φανεί στον λαό μια "πατριωτική" διαπραγμάτευση και να φουσκώσουμε τα πνευμόνια από εθνική υπερηφάνεια!!...Το αποτέλεσμα τραγικό για μια χώρα που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί!!... Οι οικονομικοί δείκτες από τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα δείχνουν επιβάρυνση (απώλειες στις τράπεζες + κόστη δανεισμού + μειωμένα έσοδα) που αγγίζει τα 50 δις ευρώ!!!....και όλα αυτά για υπογράψουμε την "νέα συμφωνία" που απαγορεύεται να την λέμε μνημόνιο!!..
Η αξιοπιστία της χώρας βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση τα τελευταία 10 χρόνια: ξεκίνησε με την απογραφή των δημοσιονομικών το 2004, συνεχίστηκε με τις απανωτές αναθεωρήσεις του ελλείμματος το 2009, την απόρριψη του πρώτου μνημονίου από τον κ. Αντ. Σαμαρά («δεν συναινώ στο λάθος»), την πολεμική του ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο μνημόνιο («σκίσιμο μνημονίων - διαγραφή χρέους») και την απόπειρα της νέας κυβέρνησης να αθετήσει τις προηγούμενες δεσμεύσεις. Όπως σημειώνουν οι τράπεζες, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στη χώρα. Όλα αυτά διαμορφώνουν, μέχρι στιγμής, έναν λογαριασμό για το τραπεζικό σύστημα ύψους περίπου 50 δισ. ευρώ.
απόσπασμα του άρθρου:Η αξιοπιστία της χώρας βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση τα τελευταία 10 χρόνια: ξεκίνησε με την απογραφή των δημοσιονομικών το 2004, συνεχίστηκε με τις απανωτές αναθεωρήσεις του ελλείμματος το 2009, την απόρριψη του πρώτου μνημονίου από τον κ. Αντ. Σαμαρά («δεν συναινώ στο λάθος»), την πολεμική του ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο μνημόνιο («σκίσιμο μνημονίων - διαγραφή χρέους») και την απόπειρα της νέας κυβέρνησης να αθετήσει τις προηγούμενες δεσμεύσεις. Όπως σημειώνουν οι τράπεζες, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στη χώρα. Όλα αυτά διαμορφώνουν, μέχρι στιγμής, έναν λογαριασμό για το τραπεζικό σύστημα ύψους περίπου 50 δισ. ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, ο Τσίπρας και οι σπεύδοντες της παρέας του έφθασαν να μη έχουν άλλη διέξοδο από την εφαρμογή των μνημονίων με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στους Αμερικανούς, που θέλουν να διατηρήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη για γεωπολιτικούς λόγους.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν λοιπόν, είναι, μεταβάλλοντας την ανάγκη σε φιλοτιμία, να μιλήσουν ειλικρινά στον ελληνικό λαό, να οδηγηθούν σε άμεση ρήξη με τις εθνομηδενιστικές αρλούμπες της ιδεολογίας τους, να προωθήσουν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και να καλέσουν όλους τους Έλληνες σε συστράτευση. Και προφανώς να κάνουν εντατικά ….
Η εθνομηδενιστική αντιμνημονιακή ρητορεία κάηκε ταυτόχρονα με την ανάληψη της εξουσίας! Σήμερα, αυθεντικά «αντιμνημονιακοί» και αντισυστημικοί μπορούν να είναι μόνο όσοι έχουν συνείδηση των διακυβευμάτων. Και αφού, εκβιάζοντάς μας, κατέλαβαν την εξουσία, ας δείξουν για μια τελευταία φορά την ίδια τακτική δεινότητα για να εγκαταλείψουν το παλιό τους δέρμα σε χρόνο dt και να κατανοήσουν ότι μόνο ένα πλάνο υπάρχει για την Ελλάδα, εκείνο μιας εθνοκεντρικής ανασυγκρότησης, ενός εκσυγχρονισμού της παράδοσής μας και να αφήσουν το πελατειακό κράτος και του λαικίστικους διορισμούς των καθαριστριών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!