Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ: Κίνδυνο για τη ζωή του αντιμετώπισε ο πρώην αστυνομικός που έπεσε με το αυτοκίνητό του στα Φλάμπουρα

s3_Fotor
Παρά την αρχική αισιοδοξία των γιατρών που τον κράτησαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ο 55χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό αυλάκι στην περιοχή Φλάμπουρα την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα για την ζωή του και την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Άρτας.
Και αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε εκεί που μεταφέρθηκε, υπήρχε από τα χτυπήματα αίμα στα πνευμόνια του και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο χειρουργικό τμήμα όπου αφαιρείται το υγρό και αύριο Πέμπτη θα εισαχθεί στο χειρουργείο.
Ο 55χρονος Ηλίας Κώστας πρώην αστυνομικός, που κατάγεται από την Παντάνασσα Αρτας και διαμένει στην Πρέβεζα, επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του τζιπ μάρκας Hyundai στο οποίο είχε φορτώσει κάποια μάρμαρα.
Στο ύψος των Φλαμπούρων έσκασε το πίσω αριστερό λάστιχο και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αυλάκι.
Μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός , αφού δίπλα από εκεί που έπεσε και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε, ήταν το μεγάλο αρδευτικό αυλάκι γεμάτο νερό.
Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο και στην κοτύλη, κάταγμα σπονδύλου και 5 κατάγματα στα πλευρά.
Από τους αρμόδιους γιατρούς του νοσοκομείου δεν θεωρήθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και ευτυχώς την επόμενη μέρα μετά από επιμονή συγγενών του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας.
Εκεί αμέσως οι γιατροί όταν είδαν την κατάστασή του, μετά τις ακτινογραφίες και την εξέταση σε αξονικό τομογράφο, τον έβαλαν στην χειρουργική κλινική και προέβησαν σε διάτρηση του πνεύμονα για να αποφύγει ο τραυματίας το πνευμονικό οίδημα.
Και ενώ όλοι ασχολούνταν με τον … Μπούμπη, το σκυλάκι που ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του και περίμενε εκεί μέχρι κάποιος να πάει να το παραλάβει, ο άτυχος οδηγός αντιμετώπιζε πρόβλημα ζωής και θανάτου, καθησυχασμένος και ο ίδιος και οι συγγενείς του από τους γιατρούς της Πρέβεζας.
Ας το αντιληφθούμε άπαντες, ότι το νοσοκομείο Πρέβεζας δεν θα πρέπει να κρατάει εδώ τέτοια περιστατικά.
Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν υπήρχε πρόβλημα άλλωστε, δεν θα γίνονταν αυτή η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Άρτας, ούτε θα υπήρχαν οι διαπιστώσεις που έγιναν εκεί.
To PrevezaPosto που δεν καταγράφει απλά τις ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου, παρακολουθεί την εξέλιξη των γεγονότων και σας ενημερώνει για την έκβασή τους.
prevezaposto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!