Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς λόγια .......

Με «πριαπισμό» μεταφέρθηκε 80χρονος στο νοσοκομείο, που του είχε χαλάσει ο υδραυλικός μηχανισμός «πεϊκής πρόθεσης»

Μπροστά σε ένα άγνωστο και πρωτοφανές γι΄αυτούς περιστατικό βρέθηκαν πριν λίγο καιρό μέλη του επιστημονικού προσωπικού του νοσοκομείου Πρέβεζας, οι οποίοι κλήθηκαν να προσφέρουν βοήθεια σε έναν 80χρονο  «ασθενή»  από την Λευκάδα.
Συγκεκριμένα 80χρονος πρώην αξιωματικός της αστυνομίας ο οποίος είχε νυμφευτεί 40χρονη Ρωσίδα, απευθύνθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λευκάδας καθώς του είχε παρουσιαστεί  «πριαπισμός»  και το γεννητικό του όργανο δεν υποστέλλονταν με κανέναν τρόπο.
Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Πρέβεζας όπου κάποιοι γιατροί είχαν αυτή την πρωτότυπη γι΄αυτούς εμπειρία να δουν έναν 80χρονο με υπεραυξημένη και ακατέβατη στύση.

Εκεί τους ομολόγησε ότι το 2011 είχε προβεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο σε τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.
(Η πεϊκή πρόθεση χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου, και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.)

Κάτι όμως είχε χαλάσει στον μηχανισμό και ο «ασθενής είχε μείνει με την πρόθεση στο χέρι» .
Μία γιατρός ζήτησε την βοήθεια της 40χρονης συζύγου, μήπως και γνώριζε από που «κλείνει» ο μηχανισμός ανόρθωσης ο οποίος τοποθετείται κάτω από το δέρμα σε κοντινό σημείο με αυτό που τοποθετείται ο μηχανισμός.
Πράγματι επεδείχθη το σημείο, αλλά ο διακόπτης είχε χαλάσει και γι΄αυτό δημιουργήθηκε το πρόβλημα.
Έτσι ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και με χειρουργικό τρόπο στην ουρολογική κλινική αντιμετωπίστηκε η περίπτωσή του.

Το γεγονός συζητήθηκε έντονα στους νοσοκομειακούς κύκλους καθώς υπάρχει απειρία σε τέτοια περιστατικά, που όμως αποτελούν μια πραγματικότητα.
Φυσικά από ότι πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, ο πρώην αστυνομικός συνεχίζει να διάγει βίον ανθόσπαρτον με την 40χρονη Ρωσίδα, η οποία δεν έχει κανένα παράπονο. Πληροφορούμαστε μάλιστα ότι ο παππούς ξαναπέρασε από το νοσοκομείο με γλυκά για να ευχαριστήσει το προσωπικό για τις πρώτες βοήθειες.

Καταγράφουμε το γεγονός για να δημιουργηθεί η ανάλογη αισιοδοξία σε όσους επιθυμούν παράταση της σεξουαλικής τους ζωής.
Η επιστήμη πλέον  «καθαρίζει» για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!