Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Δεν παραιτείται από πρόεδρος του νοσοκομείου Πρέβεζας ο Νίκος Γεωργάκος

georgakos
Ύστερα από εντολή που δόθηκε από τον Υπουργό Υγείας Πάνο Κουρουμπλή, ζητήθηκε προφορικά την Δευτέρα (9-2-15)  το πρωί, η παραίτηση των προέδρων των νοσοκομείων της χώρας που είχαν διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaPosto ο πρόεδρος του νοσοκομείου Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αρνείται να παραιτηθεί, προβάλλοντας τον λογικό ισχυρισμό ότι έχει υπογράψει σύμβαση τριετίας.
Στην περίπτωση αυτή αν η κυβέρνηση αναγκαστεί να καταργήσει από μόνη της τους διοικητές των νοσοκομείων, προκύπτουν θέματα αποζημιώσεων που θα κοστίσουν χιλιάδες ευρώ στον Ελληνικό λαό.
Όταν όμως κάποιος έχει διοριστεί σε μια τέτοια θέση που θεωρείται πολιτική έχοντας σαν προσόν την κομματική του ταυτότητα και μόνο, τότε το σωστό και ηθικό είναι όταν το κόμμα του χάνει τις εκλογές να παραιτείται, αφού μαζί με την ήττα του κόμματός του, χάνεται και το προσόν του διορισμού του.
Γεγονός είναι πάντως ότι στην διάρκεια της θητείας του ο Νίκος Γεωργάκος δεν παρουσίασε κανένα εντυπωσιακό έργο πέραν της απλής; διαχείρισης, αλλά δεν δημιούργησε και προβλήματα.
Ήδη πάντως στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες διαδοχής από επίδοξους προέδρους και προεδρίνες του νέου Δ.Σ. του νοσοκομείου.
prevezaposto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!