Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Κέρδισε την ΑΡΤΑ ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Ο Εθνικός, με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, επιβλήθηκε με 2-1 της Αναγέννησης Άρτας στη Φιλιππιάδα στο γειτονικό ντέρμπυ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό παρά το ότι έγινε πάνω σ΄ ένα βαρύ και λασπωμένο τερέν.  με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ανάγκη των βαθμών ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να παίξουν κλειστά και με προφανή στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 11ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Κολιάκη ο Δάρδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή. Στο 53΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν στον κ. Τσιάκο για πέναλτι σε ανατροπή του Γιώργου Κολιού από τον Μάρκο. Η Αναγέννηση που προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά στο 76' έφτασε κοντά στην επιτυχία με το σουτ του Νικοπολίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Λέντζος. Η Αναγέννηση έφτασε στην ισοφάριση στο 82΄ όταν ο Μάρκος με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα.  Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό σκορ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φώτης που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 75΄ στη θέση του Λάππα, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στην εκπνοή.

Διαιτητής: Τσιάκος (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Θανασιάς-Κόλλιας (Ηπείρου)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Πάνος, Λέντζος, Κολιάκης (82΄Γιαννούλης), Κολιός Γ. (61΄Τσακανίκας), Μπενίσκος, Γήτας, Λάππας (75΄ Φώτης).

Αναγέννηση Άρτας (Νίκος Λάππας):Μπαντής, Τάσσος, Παπαβασιλείου, Χριστογιάννης, Ηλίας, Μάρκος, Γούλας, Σιδέρης (90΄Σταμούλης), Σιδηρόπουλος (88΄Παπαρούνης), Γεωργίου, Κατσαδούρος (46΄Νικοπολίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!