Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Βησσαρίων Σάκος


Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του και την επόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική έκανε ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Μετά την ήττα στην Κοζάνη, οι «κυανόλευκοι» πήραν το τρίποντο επικρατώντας άνετα στην έδρα τους 3-0 του Μακροχωρίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Πολύ καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Εθνικό. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα, έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να απειλήσουν με οργανωμένες ενέργειες την εστία του Κύρου. Η υπεροχή των «κυανόλευκων» μεταφράστηκε σε γκολ, με τον Κολιάκη να εκτελεί το κόρνερ και ο Πάνος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό. Στο 44΄ μετά από σέντρα του Γήτα ο Λέντζος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κύρου.

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Εθνικό και στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 47΄ ο Μπενίσκος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου.

Ο Εθνικός έχοντας στο τσεπάκι του τους τρεις βαθμούς, κατέβασε στροφές, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων. Στο 81΄ σουτ του Κολιού Π. η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κύρου. Στο 88΄ ανατροπή του Ρακόπουλου από τον Κωτσόπουλο και ο κ. Τσιρώνης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γατσέλος ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Τσιρώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Σπυριδόπουλος-Τριανταφύλλου (Αιτωλοακαρνανίας)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Γατσέλος, Φώτης, Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Πάνος, Λέντζος, Λάππας (12΄λ.τρ.Κολιός Γ.), Τσακανίκας, Μπενίσκος (78΄Ρακόπουλος), Γήτας (70΄Κολιός Π.), Κολιάκης.

Μακροχώρι (Κώστας Γερουλίδης):Κύρου, Τσαγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Αθανασιάδης, Κιβρακίδης, Γεωργιάδης, Πεταλάς, Πατσιαβούρας, Παπαλαζαρίδης (58΄Κωτσόπουλος), Ζαχαριουδάκης, Φουρτζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!