Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Καλή επιτυχία στους υποψήφιους για τις πανελλαδικές εξετάσεις


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ                                                                                             

Ταχ. Δ/νση:Πλατεία Γεννηματά 

Ταχ. Κώδικας: 48 200                                                Φιλιππιάδα 15/5/2015


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15.5.2015

 

Ευχές του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή προς τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων την προσεχή Δευτέρα 18 Μαΐου –και εκφράζοντας όλα τα μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών μας Συμβουλίωνεύχομαι ολόψυχα στην κάθε μία μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά, να επιτύχουν τους στόχους τους. 

Όσοι διαγωνίζεστε στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συμμετοχή σας είναι αναμφίβολα σημαντική που θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, ωστόσο δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος. Θα πρέπει να έχετε πάντα στη σκέψη σας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ‘μάχες’ στη ζωή σας που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς που μέσα σε μία δύσκολη οικονομικοκοινωνική συγκυρία, στέκονται διαρκώς δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν τις προσπάθειές τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε τους βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!