Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ : ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

«Η δημοσιογραφία είναι μία κόλαση – μία άβυσσος της αδικίας, των ψεμάτων και της προδοσίας» (Balzac, στο «Χαμένες Ουτοπίες»).

Άποψη

Δημοσιογράφος είναι, με βάση την «ετυμολογία» της λέξης,  ο οποιοσδήποτε γράφει δημόσια – στην πραγματικότητα όμως, όσον αφορά την Ελλάδα, κυρίως όσοι ανήκουν στην ΕΣΗΕΑ.

 « το πολύ το  Κύριε  ελέησον »

Η ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΛΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ Ο  ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ
Αλήθεια πόσο «φθηνός» μπορεί να γίνεται ο  άνθρωπος;

Ευτελίζεται χρησιμοποιώντας  ασύδοτη δημαγωγία και λασπολογία κατά προσώπων που συνειδητά αλλά και σταθερά εξέφραζαν και εκφράζουν μία συγκεκριμένη πολιτική φιλοσοφία και ιδεολογία, τα οποία ποτέ δεν καρπώθηκαν θέσεις ως αντάλλαγμα  για τον πολιτικό τους αγώνα που επί πολλά έτη πίστεψαν.
Τι άλλο να υποθέσει κανείς η εξοργιστική λασπολογία που συνεχίζει να κάνει ο Γκεμπελίσκος που στην ΕΣΣΗΕΑ  δεν είναι πάντως καταχωρημένος.Μήπως 
φθονεί που μόνο αυτός είχε το δικαίωμα να μπαίνει σε αυτοκίνητα όλων των δημάρχων και να έχει το προνόμιο της συνδιοίκησης?
Μήπως στο πρόσωπο του κ Γιάννου βλέπει την ποιοτική εκπροσώπηση με την πολιτισμική και πολιτική τεκμηρίωση που δεν είχε τόσα χρόνια η αριστερά στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας.
Ο κ Γιάννος σαν εκπρόσωπος του συνδυασμού του Σύριζα στον Δήμο Ζηρού ανέβασε υψηλά τον πήχη και νομίζω ότι εύκολα μπορεί να εκπροσωπήσει την περιοχή μας και σε ανώτατα πολιτειακά επίπεδα προσεχώς! 
Απέδειξε ότι και μπορεί και το αξίζει.

Γράφει ο αγαπητός και έγκριτος Νίκος Στάμος 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ 
Απαντήσεις
FISH* Διότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχουν και άνθρωποι που δεν κωλώνουν, ειδικά σε ανθρώπους της εξουσίας, ή σε κυβερνητικά έντυπα... ένας από αυτούς είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που (δεν) στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ζηρού, ο Γιώργος Γιάννος...
* Ο Γιώργος, λοιπόν, που κατήλθε υποψήφιος Δήμαρχος από πεποίθηση κι όχι για να παίξει παιχνίδια εξουσίας, δέχτηκε επίθεση από τοπική εφημερίδα της Φιλιππιάδας και έδωσε την απάντησή του εντός του δημοτικού συμβουλίου...
* Τι είπε ο Γιάννος; « Θα ήθελα να θίξω εκτός ημερησίας διατάξεως ένα προσωπικό θέμα γιατί την προηγούμενη φορά με υπερασπίστηκε ο συνάδελφος Μενέλαος Γείτονας γιαυτά που έγραψε η εφημερίδα «Φωνή του Αγρότη»... αυτή την φορά θα πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί δυστυχώς συνεχίζει την αθλιότητα σαν κουτσομπόλα με ένα ανώνυμο δημοσίευμα να φωτογραφίζει εμένα και εσάς κ. δήμαρχε λες και πρέπει να πάρουμε την άδεια από τον τιμητή των πάντων εδώ στην περιοχή μας, τι συνεργασίες και τι σχέση πρέπει να κάνουμε»...
* «...σαν κουτσομπόλα λοιπόν γράφει ότι κρατούσα σημειώσεις ανεξάρτητα αν είχε αποτέλεσμα με τον χρόνο που αφιερώσαμε για το καλό του δήμου μας, και αντί να κάνει ρεπορτάζ και να βάζει στη διάσταση που πρέπει στα πράγματα και να πούμε και ένα μπράβο γιαυτούς που κάνουν έξοδα και δαπανούν χρόνο και κόπο από τη ζωή τους για να παρευρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια για να συνεισφέρουν με το φτωχό η το πλούσιο μυαλό τους, σε αυτό που λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση, δεχόμαστε δυστυχώς τη χλεύη από ανθρώπους που θέλουν να πιστεύουνε ότι είναι δημόσια πρόσωπα».
* «Πρέπει να σταματήσει αυτή η αθλιότητα λες, και εγώ πρέπει να δίνω λόγο σε κάποιον Μπάρκα αν θα μπω στο αυτοκίνητο του δημάρχου.
Αντί να πει προς τιμήν του που ο δήμαρχος συνεργάζεται με κάποιον της αντιπολίτευσης και πάνε για το καλό του δήμου να δουν τι θα γίνει στην περιοχή μας, τον χλευάζει σαν κουτσομπόλα , δηλαδή με γκεμπελικές μεθόδους την σημερινή εποχή που υποτίθεται εκπρόσωποι της αριστεράς, ποια αριστερά είναι αυτή, με γκεμπελικές μεθόδους πάμε να φτιάξουμε δημόσιο λόγο».
* «Εγώ θα επιμένω και θα αντιτίθεμαι όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου στους άθλιους που είχε περιγράψει και ο Βίκτωρ Ουγκώ και θα πω ότι είναι καλύτερο αυτό που λέει ο Απόστολος Παύλος " Ο λόγος είναι σπόρος και φυτρώνει και στον βράχο" έκλεισε την –θυμωμένη- παρέμβαση ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας του Δήμου Ζηρού...
* Έξεστιν, αγαπητέ... έξεστιν ασχημονείν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!