Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Εύκολη νίκη για Εθνικό Φιλιππιάδας, επικράτησε 5-2 του Βατανιακού


Ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε έδρας του Βατανιακού με σκορ 5-2. Οι «κυανόλευκοι» ήταν σαφώς ανώτεροι και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς.

Πρόσωπο του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Μίμη Μπενίσκο που με το χατ τρικ που σημείωσε απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας δεινός σκόρερ.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν εξ αρχής το φαβορί της αναμέτρησης, αν και παρατάχθηκαν και με πολλές απουσίες, έφτασαν εύκολα στη νίκη. Στο 10΄ ο Κυπαρίσσης έκανε το 1-0.  Στο 28? σέντρα του Μπενίσκου και ο Κολιός με πλασέ το 1-1. Στο 29΄ ο  Τοπάλλι με σουτ έκανε το 2-1 για τον Βατανιακό. Στο 35΄ ο Μπενίσκος με σουτ έκανε το 2-2. Στο 84' ο Μπενίσκος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έγραψε το 2-3.  Στο 85΄ και πάλι ο  Μπενίκος έκανε το2-4, ενώ στο 89΄ ο Γιαννούλης έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» και διαμόρφωσε το τελικό 2-5. Ο Εθνικός είχε και τρία δοκάρια με τους Κολιάκη στο 14΄, τον Γήτα στο 72΄ και τον Διαμαντόπουλο στο 83΄.

Διαιτητής: Κουρούλης

Βοηθοί: Παπαναστασίου-Λεζάης

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης):Σεμερτζίδης, Παναγιωτίδης Γ. (59΄ Κατσιούλας), Χαρτοματζίδης (46΄ Παναγιωτίδης Σ.), Πιριτζάους, Καρτσαμπάς (46΄ Δαδάκος), Μποστάντζι, Λαζαρίδης, Τοπάλλι, Γεωργαντάς, Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Νικολάου, Γατσέλος (46΄ Γιαννούλης), Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Πάνος, Λέντζος, Κολιάκης (46΄Ρακόπουλος), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας, Κολιός (79΄ Τσαγκαλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!