Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Άμεση ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία του Στέργιου Γιαννάκη για επαφή με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης στον Δήμο Ζηρού

ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΈΘΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
και  μειοψηφία συμβούλων της δημοτικής αντιπολίτευσης, δείχνοντας είτε αδιαφορία για τα τοπικά προβλήματα είτε μικροψυχία.Μάλλον το δεύτερο.
Εντύπωση έκανε ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ.Γιάννος που εκπροσωπεί τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ  στον Δήμο Ζηρού που με την  τοποθέτησή του εξήρε ως θετική την πρωτοβουλία του τοπικού Βουλευτή!
Άλλωστε ο κ Γιάννος διακρίνεται για τονπολιτικό πολιτισμό του σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τα τοπικά και πολιτικά δρώμενα.
gannakis1

Μεγάλη και ενθουσιώδης υποδοχή επιφύλαξαν στην πρωτοβουλία του τοπικού Βουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκη , για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα του Δήμου αλλά και της κάθε δημοτικής ενότητας ξεχωριστά.
giannakis2
Έτσι σήμερα  στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημαρχείο Ζηρού όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι των δημοτικών διαμερισμάτων  του Δήμου που εξέθεσαν τα προβλήματα του χώρου τους και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία εποικοδομητική συζήτηση για την προώθησή τους.                                                                                                                                       ΟΒ ουλευτής υποσχέθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία και επαφή, καθώς και ότι θα στηρίξει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, την προώθηση λύσεων σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Ζηρού.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι πάντως ότι αυτές οι πρωτοβουλίες για διάλογο και συλλογικές δράσεις,  θα πρέπει να συνεχιστούν, καθώς για πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο στο Νομό μας, γι αυτό και αντιμετωπίστηκε θετικά από τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης.



giannakis3Τελειώνοντας η ενημέρωση ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης επισκέφτηκε την κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας που έσφυζε από κόσμο και συζήτησε με ψηφοφόρους του!Εμφάνιση IMG_3008.JPGΕμφάνιση IMG_3007.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!