Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Δελτίο, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας:

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ  ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ!!!!!!!


«Πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης επικράτησε στη Συνέλευση της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας
Πραγματοποιήθηκε χθες – Δευτέρα 4 Μάη – Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς.
Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνέλευση ήταν α) η συζήτηση για τη λήψη ή όχι πειθαρχικών μέτρων κατά της σ. Τζένης Τσέκου, για δημοσιεύματά της, τα οποία εγκαλούσαν τους σ/φους Ηλία Χάιδα και Σπύρο Παγκράτη για άσκηση bullying εναντίον της, αλλά και ολόκληρη την ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για ανοχή και β) να προετοιμάσει τις διαδικασίες για την εκλογή νέας ΣΕ της ΟΜ Πρέβεζας.
Η συνέλευση είχε πρωτοφανή μαζικότητα για τα δεδομένα της ΟΜ Πρέβεζας και κινήθηκε σε αυστηρό πολιτικό κλίμα, παρά τις κάποιες μικροεντάσεις που δικαιολογούνται από τη φύση του υπό συζήτηση (α) θέματος. Η ριζοσπαστική Αριστερά είναι θεμελιακά απέναντι σε κάθε είδους ολοκληρωτικές πρακτικές – που έφεραν μεγάλα δεινά στο αριστερό κίνημα στη χώρα μας – με αποτέλεσμα η  συζήτηση για τη λήψη οποιουδήποτε πειθαρχικού μέτρου στο κόμμα να ενσπείρει, δικαιολογημένα, αμφιβολίες. 
Στην πορεία της συζήτησης έγινε σαφές, ότι το επίδικο δεν είναι η καταδίκη των όποιων πολιτικών απόψεων της σ. Τζένη Τσέκου, αλλά η υπεράσπιση της ηθικής ακεραιότητας των μελών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις σε μια περίοδο που αυτές κλιμακώνονται πανελλαδικά.
Η συνέλευση αποφάσισε, στο πνεύμα του καταστατικού και αποδεχόμενη συναινετική πρόταση για ήπια και επιεική διευθέτηση των καταστατικών παραβάσεων, την επιβολή στη σ. Τζένη Τσέκου της 6μηνης αναστολής της ιδιότητας του μέλους του κόμματος και, συνεπώς, την ανάκληση της ιδιότητας του μέλους της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας που σήμερα κατέχει.
Υπέρ της συναινετικής αυτής πρότασης ψήφισαν 45 μέλη, 18 ψήφισαν υπέρ της επιβολής της ποινής της επίπληξης, 8 μέλη ψήφισαν λευκό και 2 «παρών».
Όλο το υλικό της συζήτησης θα αποσταλεί στη ΝΕ και τη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για την επικύρωση των αποφάσεων της συνέλευσης της ΟΜ Πρέβεζας.
Όσον αφορά το (β) θέμα της συνέλευσης, διαβάστηκε ο απολογισμός της απερχόμενης ΣΕ της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, εξελέγη εφορευτική επιτροπή και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες εκλογής νέας ΣΕ της ΟΜ.
Τέλος, η συνέλευση κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε πνεύμα ενότητας και συντροφικής αλληλεγγύης να διακριθούν σε πρωτοβουλίες στους κοινωνικούς συλλογικούς χώρους».
Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέλευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν από ημέρες και στο πλαίσιο αυτό, η Τζένη Τσέκου (παρούσα χθες στη Λαϊκή Αγορά), είχε στείλει επιστολή (διαβάστε τη αναλυτικά πιο κάτω:
ΠΡΟΣ
ΤΗ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
(να διαβαστεί από το Προεδρείο)

ΘΕΜΑ :Η κοινωνία είναι στα κάγκελα η κυβέρνηση αναπνέει με δυσκολία τρομερή και το καθήκον σας εδώ ηταν και είναι να στηρίζετε όσοι στηρίζετε τις καρέκλες των εδώ ιθυνόντων !!!και όχι μόνον!!!

Κυρίες και κύριοι ( το σύντροφος για μερικoύς από εσάς μου είναι αδιανόητο να λεχτεί )
Η απουσία μου σήμερα από την συνεδρίαση της ΟΜ ( οργάνωση μελών) Πρέβεζας δεν σημαίνει απ ουδενι απαξίωση της ΟΜ , η οποία καταστατικά είναι το κόμμα στην Πρέβεζα . Σημαίνει ότι αισθάνομαι μια εσωτερική ΠΙΚΡΑ απέναντι στο κόμμα ,που δεν στάθηκε ως όφειλε στο ύψος των περιστάσεων ,όπως θα έπρεπε και δεν αντιμετώπισε, όσα συμβαίνουν ,αλλά και όσα θα έπρεπε να κάνει το κόμμα για τον εαυτό του την κοινωνία και σήμερα την κυβέρνηση, αλλά  παρακολουθεί σαν απλός θεατής αυτούς που αντί να ενεργούν ως όργανα του κόμματος (ΝΕ – ΣΕ) ενεργούν μονοί τους και υποκαθιστούν το κόμμα , την οργάνωση μελών δηλαδή.
Είμαι Σύριζα , αλλά δεν είμαι με καμία ΤΑΣΗ , ούτε ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ. Έχω κρίση να κρίνω ,είμαι μέλος της κοινωνίας πρώτα ,ώστε να γνωρίζω τα προβλήματα της ,δεν χρειάζομαι ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ  από καμία ΤΑΣΗ η ομαδοποίηση  και δεν ακολουθώ ΓΡΑΜΜΕΣ.
Γνωρίζω και το έχω πει επανειλημμένος ,  ότι προτιμώ να βαδίζω ΜΟΝΗ ΜΟΥ Σ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΥΣΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ ΠΑΡΑ Σ ΕΝΑ ΕΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ.
Γνωρίζω  , ότι  οι περισσότεροι από εσάς δεν συμφωνούν  ,ούτε με τις ενεργίες των άδω ιθυνόντων  ,τις πλειοψηφικές αποφάσεις ΝΕ-ΣΕ.
ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ; Οι απόψεις του Η. Χαιδα  συντονιστή Ν.Ε έρχονται ως απόφαση ΝΕ εκ προοιμίου και ψηφίζονται!!! Ως απόφαση Ν.Ε από την «ομάδα» του στην ΝΕ(την πλειοψηφία δηλαδή)
Οι αποφάσεις του Παγρατη συντονιστή Σ.Ε  ψηφίζονται ως απόφαση Σ.Ε από την ομάδα Χαιδα – Παγκρατη. Το κόμμα εδω (αντί της οργάνωσης μελών , το έχουν αναλάβει και το λειτουργούν με τις απόψεις τους  ο Χαιδας- Παγκρατης και Σια έξω από καταστατικές ενέργειες ,όχι  δημοκρατικές ενέργειες , όχι με τις αρχές και αξίες της αριστεράς μέ πολιτική εντιμότητα και πολιτικό ήθος.
Αυτό συμβαίνει στην ΟΜ Πρέβεζας – ΟΜ Πάργας πλην Ζηρου.
Η ΟΜ Ζηρου τους έχει βάλει στην θέση που καταστατικά έχουν, δεν αποφασίζουν αυτοί για αυτούς. Αυτό έγινε εκεί μια φορά στις δημοτικές εκλογές. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ΟΜ είναι η γενική κατεύθυνση του κόμματος ,είναι το θεμέλιο του κόμματος μέσα στην κοινωνία , η ΟΜ είναι το κόμμα στο χώρο κάθε οργάνωσης.(καταστατικό άρθρο 8 παρ.1-2-6). Η ΟΜ Πρέβεζας έχει ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ. Την εξουσία την έχει πάρει το εδω ΙΕΡΑΤΕΙΟ με τους παρατρεχάμενους τους (αυλοκόλακες κατά το κοινός λεγόμενο) , που προσφέρουν γη κ ύδωρ με ευτελή προς το παρόν ανταλλάγματα.
Eίμαι σίγουρη ότι το καταστατικό πολλοί από εσάς δεν θα το έχετε διαβάσει . Βαδίζετε ακόμα όπως ηταν ο συνασπισμός ριζοσπαστικής της αριστεράς πριν το συνέδριο. Η ΟΜ λοιπόν (καταστατικά αρθ 8 παρ 14) θα μπορούσε να συγκαλέσει με το 20% συνέλευση μελών για όλα τα θέματα με τις αποφάσεις της ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Όλοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ λέτε θα δώσετε ΛΥΣΕΙΣ μετά από 3πλες εκλογές , μετά τις βουλευτικές εκλογές και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ . ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ – ΝΟΒΑΣ στις ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ  ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ !!!Αυτοί καλά κάνουν . Ίσως εξυπηρετούν κομματικούς τους φίλους ,θέλουν τον Δήμαρχο ,Περιφερειάρχη , Βουλευτή ,οργάνωση ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ;ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ .ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ για να εφαρμόσει το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ . ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ !!!
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ :
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ : ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ.
1)Πόσες συνελεύσεις ΟΜ έχουν γίνει από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2013 έως σήμερα; Εφαρμόστηκε το άρθρο 8 παρ.14 ;Που είναι οι αποφάσεις της ΟΜ και για ποια ζητήματα;
2)Εφαρμόστηκε το άρθρο 8 παρ.3 «οι οργανώσεις λειτουργούν ανοιχτό στην κοινωνικοί συνελεύσεις είναι ανοιχτές και δημοσιές εκτός από τις φόρες που ορίζονται διαφορετικά .Πόσες ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ;
3)Εφαρμόστηκε άρθρο 8 παρ 56. «ο αριθμός των μελών ΣΕ της ΟΜ αποφασίζεται από την συνέλευση της ΟΜ :ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜ ;
4) εφαρμόστηκε το άρθρο 8 παρ.8 «θεσμοθετούμε τον θεσμό των ΑΝΟΙΧΤΩΝ συνελεύσεων , όπου γίνεται ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ,προγραμματισμός και ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ . ΟΙ ΟΜ με δημόσια εκστρατεία διοργανώνουν ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ» ΜΙΑ ;
5)εφαρμόστηκε το άρθρο 5 παρ. 4 «Να απολαμβάνει πλήρη πληροφόρηση για την δράση του κόμματος σε ΟΛΑ τα επίπεδα και σε όλο το ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ οργανώσεων μέλλων του κόμματος ώστε να ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ισότιμης συμμετοχής στις αποφάσεις ,στον ΕΛΕΓΧΟ και την δράση του κόμματος».ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ;
6)εφαρμόστηκε ΤΩΡΑ  το άρθρο 8 παρ 12 «Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΙΜ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΑ» Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ; ΜΟΝΟΙ  ΤΟΥΣ !!!
7)Για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Εφαρμόστηκε η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕ;
Επ αυτής που είναι η απόφαση της ΟΜ; Θέλουμε την ήδη υπάρχουσα αντ/κη παράταξη ή αφού δεν έχουμε δημιουργούμε νέα ;ΚΑΙ ΠΩΣ; Εφαρμόστηκε το άρθρο 25 παρ 1-2 :ΠΟΙΑ συνέλευση ΟΜ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την στήριξη και δραστηριοποίηση των μελών του στο αντ\κο σχήμα του κ Βασιλειου; Ποιος αποφάσισε ότι με τις λίστες των μελών του συντονιστικού θα γίνει το ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ;
8)Ο κ Νιτσας εμφανίστηκε στην ΟΜ Πρέβεζας , μίλησε , κατάθεσε στον Παγκρατη (πρόεδρο συνέλευσης) τις προτάσεις για συνεργασία και κ Χάιδα .
Στις Δημοτικές εκλογές (απόφαση ΚΕ για συμμαχίες κτλ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΟΜ;
Αποφάσισε απόρριψη ο Χαιδας – Παγκρατης !!!! Χωρίς καν ενημέρωση !!!
9)Ποτέ εφαρμόστηκε το άρθρο 13 κεντρική επίτροπο παρ 1-15 «όλες οι αποφάσεις της ΚΕ» δια όλα τα σημαντικά ζητήματα της πολίτικης του Σύριζα συζητιούνται και λαμβάνονται αποφάσεις από τα μελή του κόμματος .
Η Κ.Ε ,με εισηγήσεις της τα θέτει στις ΟΜ , οι οποίες τα συζητούν στις συνελεύσεις τους και αποφασίζουν με ψηφοφορία ! ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ;ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΜ !!!
10) Ποιο άρθρο του καταστατικού προβλέπει ότι η 4 ΕΤΙΑ του βουλευτή γίνεται διετία και ήθελαν να ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ ΤΟΥ βουλευτή κ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΡΑΤΗ;
11)Αποφασίζεται ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  το όποιο ηταν και είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο σ. Βουλευτής κ Μπαρκας ότι θα είναι στην ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΞΥΛΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ;
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ . ΑΠΑΞΙΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!!!
Ν.Ε εν ολίγοις . Άρθρο 11 καταστατικού ΝΕ άρθρο 2.
«Η Ν.Ε ευθύνεται για την υλοποίηση των αποφάσεων της ΝΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ- ΒΟΗΘΑΕΙ – ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ  ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜ ΕΙΔΙΚΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ …
1) Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Η. ΧΑΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕ .ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ!!! ΔΕΝ περιέχει , θέσεις τοποθετήσεις ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ δεν περιέχει !!!
ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ!!! ( άρθρο 5 παράγραφος 5) ΠΟΤΕ!!!
Τις γνωρίζουμε εμείς , ΝΕ ή εάν είναι της γραμματείας ΝΕ ΜΟΝΟ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ !!!
2)Η ΝΕ παρακολουθεί την δράση των ΟΜ βοηθά και ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ  ΠΩΣ!!!
γ) Συκοφαντική δυσφήμηση εμένα και της οικογένειας μου. Για τις καταγγελίες για Χαϊδα και Παγκράτη. Χωρίς να  ναι είναι παρών  παίρνει θέση και ο Μ.Μπάλκος  ‘τα ξερατά τους γράφει για τις καταγγελίες μου .


Πηγαίνει ο Χαιδας ο Παγκρατης ο Νοβας .ΔΕΝ ενημερώνουν Για την απόφαση των 15-20 μελών, όπως όλοι το γνωρίζεται αυτό που αφορούσε τις καταγγελίες μου για Χάιδα – Παγκράτη 28-3-14.
Επ’αυτού λοιπόν τοποθετούμε (δεν ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ)
1)     Δεν αναγνωρίζω τη Σ.Ε ΝΟΜΙΜΗ, αφού η θητεία της έληξε Νοέμβριο του 14 και μόνοι τους παρέτειναν τη θητεία τους. Είναι διεκπαιρεωτική μέχρι τις εκλογές ΣΕ και όχι να παίρνει ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
2)     Χρειάζεστε τα ¾ της ΟΜ και όχι 50 + 1 που λέει ο Παγκράτης.
3)     Το χαρτί της ΣΕ δεν το θεωρώ ΕΓΚΥΡΟ , το αποκαλώ ΧΑΡΤΙ και ανυπόγραφο είναι και ασφράγιστο. Είχα το δικαίωμα καταστατικά άρθρο 5 παραγ 5 να τοποθετηθώ Δημόσια
4)     Οι καταγγελίες μου για Χάiδα και Παγκράτη για άσκηση σωματικής – λεκτικής βίας και απόπειρα άσκησης σωματικής βίας ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ. ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ  10-3-14 επεισόδιο με Παγκράτη   : ΜΕΛΗ Ν.Ε – μέλη συντονιστικού Δ.Παπανίκος – Δ.Αλμπάντης . Τον άρπαζαν από το μπουφάν όταν επιχείρησε να μου επιτεθεί οι : Κ.Καμπουράκης μέλος Ν.Ε – Γ.Κορωναίος , Δ.Παπανίκος και τον έβγαλαν εκτός των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΡΤΥΡΕΣ 13-3-14 στη γραμματεία Ν.Ε στο επεισόδιο με Η.Χάιδα : Χάιδας – Νόβας – Παγκράτης – Καμπουράκης (έπιανε το κεφάλι του και φώναζε – ΟΧΙ Ηλία ΟΧΙ) , Κορωνάιος (έγραφε πρακτικά) και Θ.Αναστασίου
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ – ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – με τις αρχές και αξίες της αριστεράς την οποία εκπροσωπείται ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ. ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΩΣ  ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ.  ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Δεν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ , ότι στα email μου για ενημέρωσή σας επί των θεμάτων, ενεργειών Ν.Ε, κομματικών ενεργειών στη θέση μου, την άποψη εκφράζοντας σε ΣΑΣ (καταστατικές ενέργειες άρθρο 6 παρ. 1-4 υποχρεώσεις μέλους) ‘Να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του σε όλες τις διαδικασίες του κόμματος’  να απολαμβάνει πλήρη πληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα… στον έλεγχο και δράση του κόμματος.
Έλαβα email σαν ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
α) για την τοποθέτησή μου στην απόφαση της Σ.Ε για  τις εκλογές 14 «Μ.Μπάλκος» ΑΡΙΑΣΤΕΡΟΥΡΓΗΜΑ!!! Ειρωνεία ήταν η πολιτική θέση του.
β) για την ΟΜ Πάργας: Μ.Μπάλκος η πολιτική θέση του: « όταν η Τζένη κοινολογεί τις πολιτικές όπως λέει θέσεις της -  ας πούμε » ‘υπάρχει ΟΜ Πάργας’ «Τον Τσακαλώτο τον καλεί ανύπαρκτη ΟΜ κι αυτό το γνωρίζει » κι’άλλα τέτοια δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαστε . Όταν όμως αυτό το τσουτσέκι λοιδορεί ή βρίζει συντρόφους μας ως Αλ Καπόνε και Κασιδιάρηδες και πάει λέγοντας , δεν επιτρέπεται να τους αφήνουμε ανυπεράσπιστους. Οφείλουμε να της το γυρνάμε – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ – « ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ;» αστρολόγος στις αυλές ΝΕ-ΣΕ-ΟΜ Πρέβεζας.
δ) για το θέμα της Πάργας η πολιτική θέση του Μ.Καρβέλα μέλους ΟΜ Πρέβεζας «Τζένη έρχεται η ώρα να μιλήσω εκτενώς για το άτομό σου. Η υπομονή πάρα πολλών συντρόφων είναι ιωβηλαία. Η δικιά μου δεν είναι . Θα επανέλθω» ΑΠΕΙΛΗ.
Και σε μέλη των συντονιστικού που έστειλαν email διαμαρτυρόμενοι για το θέμα του αεροδρομίου ο Μ.Μπάλκος απάντησε «την άλλη φορά να πάρετε ντουντούκες είναι πιο πιασάρικο» Η πολιτική του θέση !!Οσον αφορά το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ για την σκαιοτατη ακατονομαστη συμπεριφορα του Θ.ΡΑΠΤΗ απέναντι στον σ. Βουλευτή Κ.ΜΠΑΡΚΑ  ρωτήστε τους αρμόδιους .ΑΝ όχι είμαι στην διάθεση σας ..
Η άσκηση σωματικής-λεκτικής βίας –  από τον Η.Χάιδα – απόπειρα άσκησης σωματικής βίας από τον Σ.Παγκράτη , τα email του Μ.Μπάλκου και τον Δ.Καρβελά για μενα είναι Bulling τι είναι; ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Αύριο η ΝΕ θα με διαγράψει.Θα με διαγραψετε για τις απόψεις μου,την αντισταση μου  την διαφωνία μου για αντικαταστατικες ενέργειες –αντικομματικές- των εδώ ιθυνόντων και παρατρεχάμενών τους.
Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Εάν το κόμμα χρειάζεται αυτούς που δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν γιατί έχουν εγκληματήσει στο κόμμα , το θέλουν 3% γιατί το άνοιγμα βλάπτει τις καρέκλες τους ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Αν ΟΛΑ ΑΥΤΑ κυρίες και κύριοι της ΟΜ Πρέβεζας είναι οι Δημοκρατικές αρχές του κόμματος εδώ οι αρχές και οι αξίες της αριστεράς , το πολιτικό ήθος που αρμόζει στην αριστερά , ο σεβασμός στις αρχές του Σύριζα , ο σεβασμός και η κατοχύρωση της διαφορετικής άποψης .Αν όλα αυτά αντανακλούν τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας για την οποία αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ γιατί σίγουρα δεν σας κάνω .
Με παραπέμπουν απόψε με το αρθ. 7 του καταστατικού για την διαγραφή τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής: Παγκράτης – Νόβας – Κυνηγός – Καραγγιανη – Μπέλης – Καινούργιος – Μπάλκος – Τσιώκος – Φονταράς – Λελοβίτης – Αλμπάντης ΠΛΗΝ Ν .ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ.
Να θυμηθουν :τον Παγκρατη , όταν στο Πρισμα 95,1 παραμονές  3πλων εκλογών ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ – ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΑ  ΔΙΕΨΕΥΔΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ σ. Ο . Γεροβασιλη για τον Δ. Κωνη ως αντ/ρχη σαν εκπροσωπος ΝΕ και τα μέλη της ΝΕ – ΔΡΑΚΟ – ΝΟΒΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΗ – ΚΑΤΣΗ – ΤΣΑΚΑΝΙΑ που έστειλαν επιστολη στα κεντρικά εναντίων του ΚΩΝΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
Το Δημοσίευμα δεν είναι η επίσημη θέση του κόμματος είναι η άποψη μου(άρθρο 21 παραγ. 1 καταστατικού)
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ !!!
Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος του κόμματος σ. Α. Τσίπρας (σημερινός Πρωθυπουργός) εις ΜΑΤΗΝ ΔΙΕΜΗΝΥΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ . Τα έλεγε φαίνεται να τα ζητάμε από τους άλλους και όχι πρώτοι εμείς να τα εφαρμόζουμε .
Έχετε ξεχάσει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ . Δεν θα κρίνει ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ … ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ !!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ .
  

                              

                                                                                         Τζένη Τσέκου
                                                                                         Μελος ΟΜ- ΝΕ
                                                                                         ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!