Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Την... εκδίκησή του για τις Κάννες, πήρε μετά από 4 χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ)
Ο επικεφαλής της γαλλικής δεξιάς και πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια ανάρτηση με την οποία τάσσεται αναφανδόν υπέρ της ιδέας του δημοψηφίσματος.
«Η μη χρήση ενός δημοψηφίσματος ήταν λάθος. Για εμάς το δημοψήφισμα θα αποτελέσει μια από τις προτεραιότητές μας», έγραψε ο Σαρκοζί.
Ο Γ. Παπανδρέου που ακόμη θυμάται το άγριο επεισόδιο που είχε με τον Σαρκοζί το 2011 στις Κάννες, όπου ο τότε Γάλλος πρόεδρος τον είχε καθυβρίσει επειδή είχε πετάξει την ιδέα του δημοψηφίσματος, έσπευσε να πάρει το αίμα του πίσω.
Ανήρτησε λοιπόν στο Twitter την ειρωνική φράση: «Πολύ πρωτότυπη ιδέα, Νικολά» του είπε με mention στον επικεφαλής της γαλλικής δεξιάς.
Μάλιστα, για να κάνει την ειρωνεία μεγαλύτερη, παρέθεσε και ένα δημοσίευμα του γνωστού δημοσιογράφου Peter Spiegel των Financial Times, το οποίο αποκάλυπτε το παρασκήνιο των Καννών το 2011.


: Ο Σαρκοζί τώρα λέει «ναι» για δημοψήφισμα και ο Παπανδρέου τον ειρωνεύεται άγρια: «Μπράβο Νικολά!» Αντί να τον διαολοστείλει τον μαλάκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!