Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Άνετα η ΑΕ Καραϊσκάκης τον Ρήγα Φεραίο και τώρα? ΑΟ Τρίκαλα!

Sportnow.gr
Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε με 2-0 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων τον Ρήγα Φεραίο και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, δύο βαθμούς πάνω από τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος επικράτησε με 3-1 στην έδρα του της Κοζάνης.
Η Αρτινή ομάδα μόλις στο 3΄ του αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, όταν το δυνατό σουτ του Βασίλιεβιτς από κοντινή απόσταση έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Τσουμπέκος. Στο 9ο λεπτό του αγώνα ο τερματοφύλακας του Ρήγα μεεντυπωσιακή απόκρουση, έβγαλε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Καβαλλάρη. Στο 15΄ του αγώνα ήρθε το 1-0 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν οι Τζερεμές και Βασίλιεβιτςάλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον τελευταίο να πασάρει στον Χούσο κι αυτός με πλασέ να ανοίγει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο δίλεπτό 17΄-18΄ η Αρτινή ομάδα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τους Γυφτοκώστα και Καβαλλάρη να σουτάρουν άουτ από καλές θέσεις. Λίγα λεπτά μετά, στο 25΄ ήταν η σειρά του Χούσου να αστοχήσει και στο 33΄ το ωραίο σουτ του Τζερεμέ έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Τσουμπέκος. Στο 37΄, σε αντεπίθεση για τους Αρτινούς, ο Βασίλιεβιτς βρήκε τον Τζερεμέ, αλλά αυτός αφύλακτος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πλάσαρε ψηλά άουτ. Τελικά στο 40΄ η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου έκανε το 2-0, όταν ο Τζερεμές εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Βασίλιεβιτς με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι σημείωσε το δεύτερο γκολ της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μία και μοναδική τους ευκαιρία στον αγώνα με τον Γεωργαντζή στο 51΄. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα το αδύναμο πλασέ του Γυφτοκώστα έδιωξε ο Ναουμίδης. Στο τελευταίο μισάωρο δεν έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να κρατάει μπάλα και δυνάμεις ενόψει του τελικού με τον ΑΟ Τρίκαλα.
Διαιτητής: Ζούγρας Διονύσιος (Κοζάνης),
Βοηθοί: Τσιαμπάζης Χ. (Κοζάνης)-Κεντζιόπουλος Σ. (Καστοριάς)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σιακούφης-Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς (70΄ Στάνσετιτς), Τζερεμές, Κακάβας, Γυφτοκώστας (76΄ Γραβάνης), Βασίλιεβιτς, Καβαλλάρης (56΄ Μάλλιος).
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου (64΄ Βουραζέρης), Γούτσιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Γεωργαντζής, Χατζής, Κεμάλι (46΄ Σιώμος), Μπίκας, Ζενούνι, Μαλάκος (67΄ Μπακάλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!