Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

 Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ 

Εμφάνιση FullSizeRender.jpgΝομίζουμε ότι έρχεται η ώρα για …αποκαλυπτήρια για τα θέματα ύπαρξης της ιστορικής και μεγάλης ομάδας του Εθνικού Φιλιππιάδας. Όσα συμβούν (ή …δεν συμβούν) από δω και πέρα, αυτά και θα καθορίσουν συνολικά το μέλλον του!
Καθώς κι ΑΝ αυτή η ομάδα – κομμάτι της ιστορίας, θα συνεχίσει καν να υπάρχει!
Για ένα τόσο μεγάλου μεγέθους γεγονός – και αθλητικής αλλά και γενικότερα κοινωνικής, ειδικά για την πόλη, διάστασης – είναι η ώρα που πολίτες και παράγοντες επιχειρηματίες και όχι μόνο θα αποφασίσουν αν τελικά ΘΕΛΟΥΝ την ομάδα!!!
* * * Όλοι όσοι θέλουν το καλό του Εθνικού όλοι όσοι θέλουν την ομάδα αυτή να ζήσει και να συνεχίζει να παίζει στη Γ” Εθνική (που έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια στην κατηγορία με αξιοπρεπή εμφάνιση)ας συμμετάσχουν στην προσεχή Γενική Συνέλευση.
Η οποία Γ.Σ., σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παίρνει μια σοβαρή τροπή με την σοβαρή πρόταση που έκανε δημόσια ο πρώην αντιπρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ροαδιόφωνο του Prisma 9.51 στον Βησσαρίωνα Σάκκο, επιχειρηματίας Βασίλας Θωμάς (υποστηριζόμενος από πολλούς σοβαρούς επιχειρηματίες που θα στελεχώσουν την ομάδα)
- Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο λόγος που δεν εκδηλώθηκε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ότι θέλησαν να έχει προηγηθεί και η λήξη του πρωταθλήματος.Και καλά έκαναν.
* * * Υπενθυμίζεται πάντως ότι, στις προηγούμενες ΓΣ δεν υπήρξε πρόταση που να βγάζει από το αδιέξοδο τις υποχρεώσεις τις ομάδας στον οικονομικό τομέα και όχι μόνο.
Το σοβαρό θέμα με τις εισφορές του ΙΚΑ δεν είναι πανάκεια και όλες οι διεργασίες δεν πρέπει θα έχουν κυρίαρχο θέμα την ρύθμιση στο ταμείο αυτό! 
Η λύση για την συνέχιση της ύπαρξης του Εθνικού Φιλιππιαδας πρέπει να ειναι συνολική σε όλους τους τομείς και να εκφραστούν τώρα δημόσια όσοι ενδιαφέρονται και έχουν πρόταση .
Δεν έχουμε το δικαίωμα να λοιδορούμε και να απαξιώνουμε οποιαδήποτε ενδιαφέρον τουλάχιστον απο αυτούς που έχουν το θάρρος να βγαίνουν μπροστά και να εκτίθενται!
Καλό είναι το παρασκήνιο και η διαβούλευση αλλά θέλουμε και αποτέλεσμα.
Τονίζω η ομάδα δεν είναι  μόνο η ρύθμιση του ΙΚΑ!
Κακώς δημιουργήθηκε η υποχρέωση αυτή σε ανθρώπους που εθελοντικά πρόσφεραν βοηθώντας την ομάδα!
Ειναι λάθος σοβαροί πολίτες να ταλαιπωρούνται επειδή ήθελαν να προσφέρουν για την πόλη και την ομάδα!
Τώρα όμως πρέπει να βρεθεί λύση .
Και επειδή κάποιοι επώνυμοι θέλουν πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους , τουλάχιστον ας μην τους αποθαρρύνουμε και ας τους αφήσουμε να αποδείξουν το ενδιαφέρον τους.
Εκτός και αν υπαρχει κάποια άλλη καλύτερη και σοβαρότατη πρόταση !


Σταύρος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!