Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η Ντέλια, ο «πλάγιος» και τα «σπόρια»

Τα greeklish στο Velkouleskou επιτρέπουν σε έναν ανεξάρτητο παρατηρητή να εικάσει ότι η σύνταξη του εγγράφου, που διέρρευσε το wikileaks, έγινε από Ελληνα. Του κερατά, με τους μισθούς που πληρώνει η ΕΥΠ δεν μπορούμε να έχουμε και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ισως δε, αυτή η παράλειψη να έγινε σκόπιμα, να αποτελεί την υπογραφή μας.
Η υποκλοπή έγινε στην Ελλάδα αφού η κυρία ήταν στο Hilton όταν άνοιξε την καρδιά της στον Πολ. Και ελπίζουμε, φυσικά, να έγινε όντως από Ελληνες. Διότι αν την έκαναν τρίτοι, τότε η ηγεσία της ΕΥΠ πρέπει να βγει στην αναφορά. Βέβαια είναι πιθανό την ώρα που ο έλληνας πράκτορας κατέγραφε τη Ντέλια, κάποιος αλλοδαπός συνάδελφός του να αντέγραφε ακόμα και αυτά που σκεφτόταν ο δικός μας. Ετσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Και επειδή τις κάνουν όλοι, οφείλουμε να τις κάνουμε και εμείς. Αρκεί να τις κάνουμε καλά,

Ενα κυνικό σενάριο λέει ότι πήραμε την υποκλοπή, τη δώσαμε στο Wikileaks και μετά παίξαμε τον απατημένο σύζυγο, ζητώντας εξηγήσεις από την Κριστίν. Ασφαλώς η Κριστίν δεν είναι τόσο ηλίθια να πιάσει κουβέντα για ένα προϊόν υποκλοπής. Μας απάντησε ότι «το ΔΝΤ διεξάγει τις διαπραγματεύσεις με καλή πίστη και όχι μέσω απειλών και διαρροών». Τελεία και παύλα. Βέβαια εμείς κάναμε τη διαρροή (αν την κάναμε) προκειμένου το ΔΝΤ να μη διεξάγει διαπραγματεύσεις, να σηκωθεί και να φύγει. Εκτιμούμε ότι το κούρεμα χρέους θα μας το δώσουν και οι Ευρωπαίοι που μας έχουν ανάγκη για το εφιαλτικό Προσφυγικό, έτσι όπως περιγράφεται από τον ωμό ρεαλισμό του Γιώργου του Κυρίτση.
Για την Ελλάδα αυτά είναι συνηθισμένα. Υποκλέπτει η ΕΥΠ συνομιλίες ποδοσφαιρικών παραγόντων, λέει ο ένας στον άλλον για «πλάγιους», «τέταρτους» και «σπόρια» και δεν σοκάρεται κανείς
Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι η διαρροή στην περίπτωση που η λαδιά έγινε από παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο. Ενα συριζοτρόλ έγραφε ότι και οι καπετανέοι του ΄21 με πονηριά πολέμησαν τον Τούρκο. Ναι, αλλά δεν είναι ανάγκη και οι σημερινοί να κυκλοφορούν με φουστανέλες και τσαρούχια. Διότι πρώτον είσαι λάθος, αν νομίζεις ότι οι άλλοι θα συζητήσουν μαζί σου πάνω στο προϊόν μίας υποκλοπής. Δεύτερον είσαι αφελής όταν παίζεις με μέσα «υποκόσμου», έχοντας στην καμπούρα σου την παραδοχή του Γιάνη για τις ηχογραφήσεις στο Eurogroup. Τρίτον, είσαι στο νηπιαγωγείο αν νομίζεις ότι έτσι θα κάνεις παιχνίδι.
Ετσι κάνεις μόνο κλίμα στο εσωτερικό λέγοντας ότι είναι κάλπικο το δίλημμα Μπάτμαν ή Σούπερμαν, αφού πια υπάρχει ο Αλέξης που σώζει την Ευρώπη από το ΔΝΤ. Ασε που, εκτός των άλλων, πια δεν θα τραγουδάνε ούτε στο μπάνιο γιατί ξέρουν ότι ακούς.
Για την Ελλάδα αυτά είναι συνηθισμένα. Υποκλέπτει η ΕΥΠ συνομιλίες ποδοσφαιρικών παραγόντων, λέει ο ένας στον άλλον για «πλάγιους», «τέταρτους» και «σπόρια» και δεν σοκάρεται κανείς. Η Ντόρα το έλεγε πολύ σωστά, εξηγώντας ότι στον πολιτισμένο κόσμο σοκάρονται όταν βγαίνουν συνομιλίες και δικογραφίες στα μανταλάκια. Αλλά εμείς ξεκινήσαμε να αλλάξουμε αυτόν τον βάρβαρο κόσμο και από το Σάββατο καταγγέλλουμε με όλη μας τη δύναμη και όλα μας τα τρολ τον καπιταλισμό και το μακρύ χέρι του ΔΝΤ. Βέβαια ποτέ δεν σκεφτήκαμε, ως αριστεροί, ότι με τα λεφτά που δόθηκαν για να σωθούν οι τράπεζες και να έχουν δουλειά οι Καρανίκες, ο πλανήτης θα είχε σώσει την Αφρική. Μπορεί και ένα κομμάτι της Ασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!