Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ!

Τον αναπληρωτή Υπουργό,  συνόδευε ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, η  O.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΡΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΖΗΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ που του  σύστησαν τον   Δήμαρχο Ζηρού, Νίκο Καλαντζή, και τον Διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, Σμήναρχο Ν. Τσούτσουρα, και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ !


Στο βάθος παρατηρούμε δύο κεφαλές να προσπαθούν να βγούνε στην κάμερα για να υποδηλώσουν την παρουσία τους η οποία θα χρησιμοποιηθεί στο βιογραφικό τους σαν παράσημο στην κομματική τους εξέλιξη!
Που ακούστηκε βουλευτής με τα εξαπτέρυγα του (Ασυλία είχαν όλα αυτά τα χρόνια)να επισκιάζει τον πρώτο άρχοντα του Δήμου και να μην τον  αφήνει στο σπίτι του να πει τουλάχιστον την αλήθεια στον Υπουργό!
Ποιος έχει την καλύτερη εικόνα για την κατάσταση οι κομματικοί μεταφραστές (γερμανικών και βλάχικης διαλέκτου) η ο δήμαρχος που ζει κάθε μέρα όλα τα προβλήματα των προσφύγων?
Είναι απλά τα πράγματα:
Σε αυτά τα  εξωκοινωνικά απολίτικα, συμφεροντολογικά  εδάφη κυκλοφορούσαν  πάντοτε αυτοί οι "γνήσιοι"Αριστεροί, εκτός από την κλειστή περιοχή της δική μας εκλογικής περιφέρειας,  που βολευόταν στο πολιτικό θερμοκήπιο του ΠΑΣΟΚ και της  ΝΔ,  κατάφεραν  να αποδράσουν απερίσπαστα χωρίς ενοχλήσεις συνείδησης από τις βίαιες συμπεριφορές της αντιπολιτευτικής τους τακτικής!
Τι ,το ωραιότερο συμβάν η χθεσινή επίσκεψη υπουργού μέσα σε κόσμιο περιβάλλον και σε ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από τραμπουκισμούς και στημένους προπηλακισμούς του αντιπολιτευτικού παρελθόντος!
Φαντάσου στην ίδια κατάσταση επίσκεψη και με αντιπολίτευση τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
 Θυμούνται οι Συριζαίοι πως αντιδρούσαν τότε; Όταν συνέδεαν την καταδίκη τη βίας που τους έβγαινε με το τσιγκέλι,  με την ‘δικαιολογημένη οργή του λαού για το Μνημόνιο;
Υπάρχει ένα νήμα που συνδέει τις   συμπεριφορές αυτών, που ούρλιαζαν βλέποντας τον ΛΑΚΗ! ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ στο καφενείο σκνίπα στα τσίπουρα  παλαιότερα με την τωρινή αλληλέγγυα συμπεριφορά τους , να εξαργυρώνεται στα παραθυράκια μοιάζοντας σαν   νυφίτσες  στις αλεπότρυπες!
Το  ίδιο νήμα συνδέει αυτές τις νυφίτσες με  τα περιστατικά που φυγαδεύτηκαν  απειλούμενοι από ομάδες  του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ  κυβερνητικό εκπρόσωπο επι Γ. Ππανδρέου!
Η βία δεν έχει καμιά νομιμοποίηση. Εκείνοι  που οργανώσουν προπηλακισμούς δεν έχει σημασία αν είναι φασίστες  ή αριστεροί, αν έχουν δίκιο ή άδικο, αν  λειτουργούν αυτόνομα ή διατεταγμένα.  Οι διαχωρισμοί που έκαναν τα περασμένα χρονιά οι Συριζαίοι, η συνάφεια  με τους ‘Αλληλέγγυους’ του "HOTSPOT" ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ  είναι απλά μια μεταμφιεσμένη ιδεοληψία της ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
«Τον κολυμπητή μην τον τηράς στα έμπα, αλλά στα έβγα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!