Real- Estate

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Η Ελλάδα σβήνεται ....

Στο Βερολίνο γράφεται η αυλαία....
Από την Ειδομένη ως τη Χίο και την Κρήτη
Η Ελλάδα σβήνεται...Από σήμερα Τρίτη στο Βερολίνο Μέρκελ, Λαγκάρντ, Σόιμπλε, Τόμσεν, Ντάισεμπλουμ αποφασίζουν τα διαδικαστικά της πορείας που θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης.
Για τους ιστορικούς του μέλλοντος το Βερολίνο είναι η πόλη που γράφεται ο επίλογος της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας.
Γι΄αυτό το λόγο η συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα σε Τσακαλώτο και Bελκουλέσκου κράτησε ελάχιστα.
Στην πραγματικότητα δεν είχαν κάτι να συζητήσουν.
Τίποτε δεν θα είναι πλέον το ίδιο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές. 
Ακόμη και το Hilton σαν έδρα των διαπραγματεύσεων μετά τις υποκλοπές δείχνει να έχει ακυρωθεί. 
Οτι ήταν να δώσει το έδωσε.
Στο μεταξύ τα στελέχη του Ταμείου επιχειρούν μέσα από κάποιες “συμπτώσεις” να υπολογίσουν το πότε έγινε η έναρξη των Υποκλοπών. 
Ποιους αφορούσε και σε ποια σημεία εντός και εκτός της Ελλάδος;
Τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι σημαίνει η προς ενός έτους αποκάλυψη του Βαρουφάκη ο οποίος oμολόγησε ότι έχει ηχογραφήσει τους συνομιλητές του στα Εurogroup.
Κάθε μέρα που ξημερώνει πλέον σ΄αυτή τη χώρα δεν έχεις παρά να αναμένεις την διαβάθμιση του κακού που θα βιώσεις.
Παρότι μίλησε επί 35′ της ώρας με την Μέρκελ συνειδητοποίησε ότι η επιχείρηση αξιοποίησης της διαρροής των Wikileaks έφερε αντίθετα, καταστροφικά θα λέγαμε, αποτελέσματα για την χώρα μας:

Πρώτον) Η Κριστίν Λαγκάρντ στην απάντησή της ούτε λίγο ούτε πολύ απεκάλεσε την ελληνική πλευρά υποκλοπέα των συνομιλιών και υπέδειξε μάλιστα και τον τρόπο της υποκλοπής: Mέσα από το δωμάτιο της Velculescu στο Hilton.

Δεύτερον)Οι Γερμανοί στήριξαν αμέσως και δημόσια το ΔΝΤ: Γερμανία και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα “διχαστούν” αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα…, ανέφερε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπ. Οικονομικών.

Tρίτον) “Phone-tapping is not a normal practice for us” (Για εμάς στο Βερολίνο δεν είναι φυσικό να γίνονται υποκλοπές)…συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τέταρτον) Παρά το γεγονός ότι στις συνομιλίες-προϊόντα Υποκλοπής, το χρέος βρίσκεται στο επίκεντρο, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών ήταν την Δευτέρα ξακάθαρο:“Το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας δεν είναι προς συζήτηση”

Πέμπτον) Τόσο η γερμανική πλευρά όσο και το ΔΝΤ λίγες ώρες από την διαρροή των συνομιλιών έδειξαν την ελληνική πλευρά ως εγκέφαλο των Υποκλοπών. Ο γερμανικός τύπος προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παράπανω και ανέφερε ξεκάθαρα το όνομα του επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη (τον οποίο συνέδεσε άμεσα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα) ως τον υπεύθυνο των Υποκλοπών.

Εκτον) Η ταύτιση του Γιάννη Ρουμπάτη με τον Ελληνα πρωθυπουργό όπως παρουσιάστηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ αυτόματα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι Γερμανοί δείχνουν τον Ελληνα πρωθυπουργό για τις Υποκλοπές.

Εβδομον) Σε χρόνο dt βρέθηκαν στο Βερολίνο οι Τόμσεν, Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ για να συναντηθούν με Μέρκελ και Σόιμπλε. Κανείς από αυτούς δεν θεωρείται φίλος της Ελλάδας, ενώ και ο Ολάντ έχει καταπιεί την γλώσσα του μετά τις διαρροές.

Αυτά είναι 7 ολοφάνερα σημάδια που δείχνουν την εσπευσμένη επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα. 
Απλά τα τελευταία 24ωρα το Βερολίνο ασχολείται με τα διαδικαστικά…
Οταν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες...."βάζουν" το χεράκι τους...

Από την ελληνική ΚΥΠ κατασκευάστηκαν οι υποθέσεις “Πυθία” για την δήθεν απόπειρα δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και την διάσωσή του από ξανθές δίμετρες Ρωσίδες πράκτορες της KGB-η καυτή Παύλοβα που προέταξε τα στήθη της στις σφαίρες των πρακτόρων της CIA κι άλλες παρόμοιες παπαριές.

Η “τεχνογνωσία” των κυβερνήσεων Καραμανλή στις Υποκλοπές μεταλαμπαδεύθηκε στην κυβέρνηση Σύριζα-όπως επίσης το μίσος στις φιλελεύθερες ιδέες.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου χρησιμοποίησε τις Υποκλοπές για να εξαρθρώσει την Οργάνωση των Εκβιαστών της ΕΥΔΑΠ- η οποία διαφημίζει το νερό(!) με 4-5 υπαλλήλους στο Γραφείου Τύπου-Εκμαυλισμού και οι οποίοι αμοίβονται με ποσά που αγγίζουν τα 2.000 ευρώ για να συμβάλλουν στην επικοινωνία του νερού (και της Δημόσιας Επιχείρησης που το διανέμει).

Το νερό  είναι ένα προϊόν που εάν δεν διαφημιστεί δεν πρόκειται να καταναλωθεί, μια και είναι τόσο άγνωστο στους πολίτες-καταναλωτές οι οποίοι πρέπει να ενημερωθούν από την ΕΥΔΑΠ, ώστε να ανοίξουν το πρωί την βρύση της κουζίνας και του μπάνιου.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου φωτογραφίζεται από τον δημοσιογράφο της Wall Street Journal ως ο Εγκέφαλος των Υποκλοπών συνομιλιών του Πολ Τόμσεν και ως διαρροεύς στον ιστότοπο Wikileaks.

Aλλά ακόμη κι αν δεν έκανε η ίδια τις Υποκλοπές δεν όφειλε να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να μην συμβούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!