Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Λάμπρος



«Δεν αντέχω άλλο»



Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Λάμπρος«Δεν αντέχω άλλο. Είναι περισσότερο θέμα υγείας… Δεν μπορώ άλλο», είπε στην «Γ» ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρος, που από χθες το μεσημέρι υπέβαλλε την παραίτησή του, προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.
Βεβαίως η απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Λάμπρου να παραιτηθεί, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «κεραυνός εν αιθρία»! Από καιρό του συζητούσε και συχνά πυκνά έλεγε σε φίλους και γνωστούς, ότι δεν γίνεται τίποτα στο Νοσοκομείο και επί πλέον ότι δεν μπορεί να μένει εκεί και να μην κάνει τίποτα.
Όπως ο ίδιος μας εξήγησε το Νοσοκομείο δεν θα παραμείνει ακέφαλο, μιας και ο ίδιος θα παραμείνει στην θέση του, μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του, απ’ την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Που σημαίνει ότι ο νυν διοικητής, αν και υπό παραίτησιν θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για πολύ καιρό ακόμη. Άντε να γίνει κυβέρνηση απ’ την Δευτέρα το πρωί, άντε να οριστεί υπουργός Υγείας και άντε μετά να ασχοληθεί ο νέος υπουργός με την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας.
Θα πάρει πολύ καιρό, η όποια εξέλιξη για την διοίκηση του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!