Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ


 Το ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης

 Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας μόνο με τη συμμετοχή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει σήμερα το πρωί, σε δηλώσεις του, στο ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
«Όχι μόνο δεν μιλάει για καταγγελία η επιστολή, ούτε για τριετή αναστολή πληρωμής του χρέους, ούτε για μονομερή διαγραφή του χρέους» ανέφερε ο κ. Κουβέλης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κατά την άποψή του υπάρχει προσέγγιση με τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ.
Επισήμανε ότι η πρόταση της ΔΗΜΑΡ θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που μπορούν να υπηρετήσουν αφενός τη σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο και αφετέρου την παραμονή στο ευρώ, αλλά και να ενσωματώνει το μήνυμα που έστειλε ο λαός με την ετυμηγορία του, τασσόμενος κατά του Μνημονίου.
Ακόμη, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι βάσει της πρότασής του, στην οικουμενική δεν θα μετέχουν τα ηγετικά πρόσωπα των κομμάτων, αλλά άλλα φερέγγυα πολιτικά πρόσωπα. Ερωτηθείς εάν ο ίδιος θα αποδεχόταν να πάει στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί, ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι δεν διεκδικεί κάτι προσωπικά, παρά μόνο την ικανοποίηση ότι συμβάλλει θετικά στην άρση του αδιεξόδου και στην ομαλή πορεία της χώρας.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο θα αποδεχόταν σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον διεξάγονταν επαναληπτικές εκλογές, ο Φώτης Κουβέλης απάντησε αρνητικά.

Τέλος για το ζήτημα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Φώτης Κουβέλης ξεκαθάρισε ότι δεν θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!