Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συστάθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας

Στην σύσταση του εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, προχώρησε κατά πλειοψηφία στην χθεσινή του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.
Εκτός από τη Λιμενάρχη που εκ του νόμου θα συμμετέχει στο Δ.Σ, Πρόεδρος μετά από ψηφοφορία εκλέχθηκε η κ. Καζάκου Παρθενία, αντιπρόεδρος η κ. Αντωνίου Μαρία και μέλη οι Ροπόκης Βαγγέλης, Τριβλής Δημήτρης, Γέρου Ζωή , Κορωναίος Κοσμάς και από την ελάσσονα αντιπολίτευση, οι Ζέκιος Χρήστος και Τσούτσης Χρήστος.
Ο κ. Τσοβίλης δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, σημειώνοντας ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι αντίθετη με την προοπτική δημοτικού φορέα για το λιμάνι και διεκδικούν όπως σημείωσε, ένα δημόσιο φορέα λιμένος προς όφελος των λαϊκών αναγκών.
Σε ελλιπή ενημέρωση ως προς τη διαδικασία, αναφέρθηκε ο κ. Ρέντζος και απείχε από τη διαδικασία ,ενώ ο κ. Νίτσας ο οποίος δήλωσε παρών, σημείωσε ότι θα πρέπει να συζητηθούν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο οι στόχοι και οι προτεραιότητες του δημοτικού λιμενικού ταμείου.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χ. Μπαΐλη η νέα διοίκηση έχει τεράστια ευθύνη απέναντι στους πολίτες και την ανάπτυξη της Πρέβεζας. «Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πιστεύω ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στα νέα τους καθήκοντα και τις αρμοδιότητες, που θα έχουν στο νέο δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας, με γνώμονα πάντα το γενικό καλό των δημοτών και της Πρέβεζας» υπογράμμισε ο κ. Μπαΐλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!